in ,

(video) Noul Mercedes-AMG GT 4-door Coupe poate fi comandat şi în RM, dar costă mai mult decât în Germania

Mercedes-Benz a lansat un nou filmuleţ de promovare a noului model de performanţă AMG GT 4-door Coupe. Conducător al automobilului nu a fost invitat să fie nimeni altcineva decât pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton.

În imagini, Lewis participă la un antrenament pe un circuit alături de maşini ca Mercedes-AMG GT3, Mercedes-AMG GT4 şi un Mercedes-AMG GT R, înainte de ajunge la o zi de naştere, unde a dus drept cadouri nişte animăluţe imense de pluş.

Maşina va ajunge în showroom-uri şi la primii proprietari mai târziu în acest an, iar în contextul publicării filmuleţului am decis să ne interesăm dacă un astfel de model special poate fi comandat şi în Republica Moldova.

Am aflat că răspunsul este “DA”, la fel cum poate fi comandat şi un model sport AMG GT Coupe, într-un număr de patru versiuni şi două tipuri de caroserie.

Mercedes AMG GT 4 Door Coupe 1

Aşadar, un moldovean are acces deocamdată doar la două versiuni de motorizare, cele mai performante, dintr-un total de trei oferite pentru noul AMG GT 4-door Coupe.

Un Mercedes-AMG GT 63 4MATIC +, care produce 585 CP şi 800 Nm, putere care îl ajută să accelereze până la 100 de km/h în 3.4 secunde şi să atingă o viteză maximă de 310 km/h, are un preţ de start de 152.610 euro.

Iar un Mercedes-AMG GT 63 S 4MATIC +, care produce cu acelaşi motor deja 639 CP şi 900 de Nm, putere care îl ajută să accelereze până la 100 de km/h în 3.2 secunde şi să atingă o viteză maximă de 310 km/h, costă minim 167.770 de euro.

Mercedes AMG GT 4 Door Coupe 2

Aici putem menţiona că, cel mai performant model cu patru locuri pentru pasageri costă cu doar 380 de euro mai mult decât cel mai extrem Mercedes-AMG GT R, coupe care, la fel poate ajunge pe drumurile din ţara noastră.

Însă, comparativ cu cele din Germania, preţurile cerute în Moldova pentru rivalul lui Porsche Panamera sunt mai mari! Şi asta în sumă nu este inclus accizul suplimentar de 2% din valoarea maşinii, care se cere pentru deţinătorul unui automobil de lux, sau alte taxe aferente.

Noul Mercedes-AMG GT 4-door Coupe în versiune de top se numără printre cele mai puternice maşini ale momentului care poartă steaua germană în frunte şi este cel de-al doilea model dezvoltat de la zero de către subdiviziunea AMG.

Mercedes AMG GT 4 Door Coupe 0

Vezi şi: A început producţia noului G-Class la mai puţin de 1500 de km de Chişinău. Iată cât costă în Moldova

buton subscribe