in , , ,

(foto) Mercedes-Benz a anunţat când prezintă noul S-Class şi publică prima imagine cu maşina

(update 25.05.2020) Compania Mercedes-Benz a anunţat oficial când va debuta noua generaţie S-Class. Prezentarea va fi organizată în a doua jumătate a anului curent, însă o dată fixă rămâne deocamdată necunoscută.

Paralel cu anunţul a fost făcută publică şi prima imagine oficială cu maşina. Aceasta arată automobilul din partea frontală şi formele-i corespund cu cele pe care le-am văzut anterior pe sedanul deja deconspirat.


(update 15.05.2020) Ce spuneţi acum despre design? Imaginile cu noul S-Class deconspirat, folosite pentru cele mai realiste randări

Ce spuneţi acum despre design? Imaginile cu noul S-Class deconspirat au fost folosite pentru cele mai realiste randări de până acum.

Autorul canalului AtchaCars şi-a folosit îndeletnicirile în Adobe Photoshop pentru a reda în cel mai realist mod, dar şi cel mai apropiat posibil, designul exterior al noului Mercedes-Benz S-Class.

De asemenea, rezultatele le-a comparat cu designul a încă actualului S-Class, dar şi cu cel al concurenților din segment. Puteţi afla despre ceea ce se vorbeşte după cadru selectând subtitrări în limba engleză sau rusă.


(update 13.05.2020) Iată cum arată interiorul noului Mercedes-Benz S-Class cu bordul şi monitoarele conectate

Autorul imaginilor, care au deconspirat acum câteva ore designul exterior şi interior al noii generaţii Mercedes-Benz S-Class, a postat pe o reţea de socializare un scurt clip cu maşina pornită.

Imaginile ne spun cum arată bordul automobilului de top atunci când este conectat. Totul este nou, de la comenzile pentru reglarea electrică a scaunelor de pe uşi, panoul de bord din spatele volanului, volanul însuşi, monitorul mare de pe consola centrală, în partea inferioară a căruia vor exista comenzi pentru climatizare, până la acelaşi buton de pornire a motorului.


(update 13.05.2020) Şeful Mercedes-Benz Cars anunţă într-un prim teaser că noul S-Class este aproape gata

Proaspătul şef al Daimler AG, Ola Källenius, a mers să-şi salute colegii care s-au întors la muncă de curând pentru ca producţia de maşini să ajungă din nou şi în scurt timp la capacitate normală. A vizitat uzinele Wörth și Sindelfingen, iar în cea din urmă ne-a arătat că noul S-Class este aproape gata pentru debut şi că va fi prezentat peste câteva săptămâni, însă despre o dată fixă nu a spus.


(update 12.05.2020) Noul Mercedes-Benz S-Class W223, deconspirat în totalitate! Iată cum arată la exterior şi interior

Noul Mercedes-Benz S-Class a fost deconspirat în totalitate. Imagini cu un exemplar au apărut pe o reţea de socializare. Cel mai probabil germanii urmează să anunţe data premierei foarte curând.

Designul exterior este realizat în stilul ultimelor modele de top din gamă. Grila radiatorului a fost mărită semnificativ în dimensiuni pentru a “ţine piept” concurenţilor?

Interiorul este similar cu ceea ce am văzut anterior din imaginile spion, dar şi din cele render. Pe centrul consolei centrale se va afla un monitor care va înlocui majoritatea aproape toate butoanele fizice. Noua arhitectură a interiorului o vom vedea şi pe noul C-Class cel puţin.


(update 11.03.2020) Am surprins noul Mercedes-Benz S-Class W223 în Germania! Când debutează nava amiral a germanilor

Am surprins și noi în Germania noua generație Mercedes-Benz S-Class, cei drept încă sub forma unui prototip de teste camuflat, însă într-o caroserie de serie. Exemplarul, un sedan cu ampatament alungit, a ajuns în obiectivul camerei noastre în regiunea orașului Memmingen.

La prima vedere, din prima noastră impresie, automobilul nu va suferi mari schimbări în ceea ce privește profilul caroseriei, însă iată partea-i frontală și posterioră au fost transformate radical. Evident și sub corpul său totul va fi nou: șasiu, suspensie, motoare, sisteme electronice și multe altele. De nerecunoscut îi va fi și interiorul care va introduce sistemul MBUX într-un nou format sau chiar într-o nouă generație. Ulterior, de la S-Class, acest concept va fi implementat și pe alte modele din gamă.

Premiera modelului de lux este programată pentru acest an, 2020, însă din cauza Coronavirusului o dată mai exactă nu poate fi anticipată. Anterior se credea că va debuta în cadrul Salonului Auto Internațional de la Beijing, organizat de regulă în aprilie în China, țara unde modelul este cel mai popular și unde a fost arătat cel actual în 2017.


(update 28.01.2020) (foto) 4 în 24 de ore! Noile Mercedes-Benz E-Class facelift şi S-Class, Audi S3 Sportback şi KIA Sorento, deconspirate


(update 31.12.2019) Anul 2020 ne bate la uşă şi tot el ne va aduce noua generaţie Mercedes-Benz S-Class!

Noi am dat mai multe știri în care vă prezentam mașina camuflată surprinsă în teste în diferite părți ale lumii. Dar pentru că acest camuflaj era tot mai modest în ultimele luni, iar astfel era mai ușor de observat unele forme, băieții de la Kolesa.ru au realizat două imagini render cu viitoarea generație Mercedes-Benz S-Class.

Poate cele mai mari schimbări vor suferi blocurile optice față și grila radiatorului. Dacă ultima se pare că va fi mai mică pe înălțime și un pic mai lată în același timp, atunci blocurile optice nu vor mai fi la fel de mari ca pe W222. Acestea devin mai subțiri, însă la sigur vor incorpora cea mai tare tehnologie de iluminare pe timp de noapte.

Modificări esențiale va suferi și spatele. Acesta se pare că va aborda designul stopurilor care le-am văzut pe CLS și GLE. Sperăm însă ca aceasta să nu fie decizia finală a celor de la Mercedes-Benz din moment ce spatele nu pare a fi la fel de expresiv ca partea din față a mașinii.

Cel mai probabil noul Mercedes-Benz S-Class se va prezenta la Salonul Auto de la Geneva din primăvara lui 2020.


(update 11.12.2019) Noul Mercedes-Benz S-Class W223 începe să lase din camuflaj. Iată cum ar putea arăta la exterior şi interior

Intrăm imediat în 2020 – ultima sută de metri pentru dezvoltarea şi testele care au loc cu noul Mercedes-Benz S-Class. Data premierei se apropie tot mai mult şi în mod tradiţional prototipurile de teste încep să fie scoase parţial de sub camuflaj, asta pentru a stârni din timp interes pentru modelul care urmează să intre în producţia de serie.

În baza acestor imagini video, iată cum ar putea arăta designul maşinii în cea mai proaspătă randare digitală. În timp ce partea posterioară a maşinii, mai ales forma farurilor, ar putea fi pusă sub semnul întrebării, interiorul va arăta astfel în proporţie de peste 80% am spune. Panoul de bord sub forma unui ecran şi un alt monitor tactil care se va întinde sub un unghi pe toată consola centrală au fost observate anterior pe una din maşinile de teste.


(update 18.09.2019) Aşa ceva nu s-a mai văzut! Iată ce va putea face noul Mercedes-Benz S-Class W223

Doar câteva luni ne desparte de premiera noii generaţii Mercedes-Benz S-Class şi iată că încep să apară treptat în spaţiul online mai multe detalii interesante. De această dată ne-au uimit imaginile dintr-o secvenţă video pe care am ţinut neapărat să v-o arătăm.

La teste pe Nurburgring a apărut un prototip al noului S-Class care pare să aibă o nouă generaţie a sistemului de roţi directoare spate! Doar priviţi la ce unghi mare întorc roţile spate în direcţie opusă când este nevoie de a face manevre la viteze reduse!

De menţionat că actualele sisteme de roţi directoare spate pe nici un automobil nu pot întoarce atât de mult. De asemenea, este prima dată când sistemul de pe noul S-Class este surprins în acţiune într-un spaţiu public şi interesant este că în toate ieşirile anterioare pe Nurburgring cu prototipuri nu s-a observat.


(update 02.09.2019) Aşa ar putea arăta cel mai probabil noul Mercedes-Benz S-Class W223

După o porţie generoasă de imagini spion şi clipuri video cu prototipuri de teste care au apărut pe internet până în prezent, germanii de la Auto Bild cu ai săi specialişti în randări, am spune că s-au apropiat cel mai mult de redarea designului exterior al noii generaţii Mercedes-Benz S-Class.

Din câte putem observa, farurile vor fi făcute cu inspiraţie din cele introduse pe noul GLS, grila de radiator va fi mai mare în dimensiuni, stopurile vor fi în stilul celor de pe noul CLS, iar mânere retractabile ar fi asemănătoare cu cele de pe noul Porsche 911.

Actualul model şi viitorul:

Ultimele imagini spion:

Vezi şi: (foto) S-Class-ul printre electromobilele Mercedes, surprins la teste. Are la fel mânere retractabile


(update 08.04.2019) Noul S-Class W223 va introduce un nou tip de mânere pentru maşinile Mercedes-Benz

Va introduce un nou trend în segmentul maşinilor de lux? Cei de la Mercedes-Benz se pare că vor să mai experimenteze la un capitol pe lângă cel al designului exterior şi interior – mânerele portierelor!

Pentru prima dată în istoria modelului S-Class, dar şi în toată gama de maşini ale mărcii, vor apărea mânerele retractabile acţionate electric! S-a aflat despre acest lucru după ce a fost surprins un prototip de teste care nu mai avea inserţiile camuflante care le ascundeau anterior.

De menţionat că deja mai mulţi producători de maşini le folosesc unele similare pe câteva modele, gen Tesla, Jaguar, Land Rover, Hyundai, etc.

Amintim că noua generaţie S-Class este programată să debuteze deja la anul şi tot în 2020 îi va începe producţia la uzina germană din Sindelfingen.


(update 14.02.2019) Noul Mercedes-Benz S-Class W223: În spate ca un CLS, iar la interior ca o Tesla?

Trec zile, săptămâni şi luni, şi cei de la Mercedes-Benz sunt tot mai aproape de lansarea noii generaţii Mercedes-Benz S-Class. Maşina este văzută în ultima perioadă mai intens la teste, iar imaginile spion încep să scoată la iveală mai multe detalii.

Printre acestea se numără noile faruri şi stopuri făcute în stilul celor de pe A-Class/CLS, noua grilă a radiatorului, noul relief al părţilor laterale ale caroseriei şi altele.

O mare noutate este şi interiorul complet nou. Datorită colegilor noştri de la autoblog.com, avem ocazia să vedem cum va arăta planşa de bord şi consola centrală.

Şoferul va avea în faţa sa un monitor practic fără a fi integrat în bord, iar toate comenzile de pe consola centrală vor fi înlocuite de un imens ecran tactil în stilul celor văzute pe maşinile Tesla.

Deflectoarele sistemului de climatizare sunt poziţionate în partea superioară a planşei de bord şi sunt făcute asemănător cu cele din noul GLE.


(02.07.2018) Dezvoltatorii germani de la Mercedes-Benz au demarat testele noii generaţii a sedanului premium S-Class, model care va apărea pe piaţă în 2020. Un prototip camuflat a fost observat deja într-o caroserie de serie, comparativ cu unul testat sub forma modelului actual, surprins dezgolit în toamna anului 2017.

Acum câteva ore pe internet a fost publicat un filmuleţ în care se poate observa viitorul W223 şi primele indicii despre dotările acestuia. Maşina va păstra o formă cunoscută a caroseriei, iar atenţia se va acorda cel mai mult la detalii. Judecând după dimensiunile ușilor din spate, maşina de teste este un S-Class în versiune cu ampatament alungit.

Primele detalii evidente despre noul sedan vârf de gamă este că va primi noi faruri, dar şi stopuri. Primele vor fi o versiune actuală a corpurilor de iluminat Digital Light, care vor conţine şi componente laser. În plus, pe portierele prototipului au fost montate nişte bucăţi, posibil de plastic, sub care cel mai probabil se ascund mânere care vor fi acţionate tactil.

În ce priveşte interiorul, designerii vor utiliza la sigur soluţii aplicate pe conceptul Vision Maybach Ultimate Luxury, dar într-o formă mai simplificată. Nu este exclusă o intersecţie cu cel din noul A-Class.

Noul S-Class va fi produs în noua uzină Factory 56, care va fi deschisă la fel în 2020. Fabrica auto va fi a treia cea mai mare din Germania şi va dispune de cele mai avansate echipamente pentru construcţia de maşini.

Vezi şi: Imagini spion: Mercedes-Benz ar fi început să dezvolte şi să testeze noua generaţie S-Class

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Iti place articolul?