(video) Aşa ceva nu s-a mai văzut! Iată ce va putea face noul Mercedes-Benz S-Class W223

Distribuie:
 • 137
 •  
 •  
 • 2
 •  
 •  

(update 18.09.2019) Doar câteva luni ne desparte de premiera noii generaţii Mercedes-Benz S-Class şi iată că încep să apară treptat în spaţiul online mai multe detalii interesante. De această dată ne-au uimit imaginile dintr-o secvenţă video pe care am ţinut neapărat să v-o arătăm.

La teste pe Nurburgring a apărut un prototip al noului S-Class care pare să aibă o nouă generaţie a sistemului de roţi directoare spate! Doar priviţi la ce unghi mare întorc roţile spate în direcţie opusă când este nevoie de a face manevre la viteze reduse!

De menţionat că actualele sisteme de roţi directoare spate pe nici un automobil nu pot întoarce atât de mult. De asemenea, este prima dată când sistemul de pe noul S-Class este surprins în acţiune într-un spaţiu public şi interesant este că în toate ieşirile anterioare pe Nurburgring cu prototipuri nu s-a observat.


(update 02.09.2019) Aşa ar putea arăta cel mai probabil noul Mercedes-Benz S-Class W223

După o porţie generoasă de imagini spion şi clipuri video cu prototipuri de teste care au apărut pe internet până în prezent, germanii de la Auto Bild cu ai săi specialişti în randări, am spune că s-au apropiat cel mai mult de redarea designului exterior al noii generaţii Mercedes-Benz S-Class.

Din câte putem observa, farurile vor fi făcute cu inspiraţie din cele introduse pe noul GLS, grila de radiator va fi mai mare în dimensiuni, stopurile vor fi în stilul celor de pe noul CLS, iar mânere retractabile ar fi asemănătoare cu cele de pe noul Porsche 911.

Actualul model şi viitorul:

Ultimele imagini spion:

Vezi şi: (foto) S-Class-ul printre electromobilele Mercedes, surprins la teste. Are la fel mânere retractabile


(update 08.04.2019) Noul S-Class W223 va introduce un nou tip de mânere pentru maşinile Mercedes-Benz

Va introduce un nou trend în segmentul maşinilor de lux? Cei de la Mercedes-Benz se pare că vor să mai experimenteze la un capitol pe lângă cel al designului exterior şi interior – mânerele portierelor!

Pentru prima dată în istoria modelului S-Class, dar şi în toată gama de maşini ale mărcii, vor apărea mânerele retractabile acţionate electric! S-a aflat despre acest lucru după ce a fost surprins un prototip de teste care nu mai avea inserţiile camuflante care le ascundeau anterior.

De menţionat că deja mai mulţi producători de maşini le folosesc unele similare pe câteva modele, gen Tesla, Jaguar, Land Rover, Hyundai, etc.

Amintim că noua generaţie S-Class este programată să debuteze deja la anul şi tot în 2020 îi va începe producţia la uzina germană din Sindelfingen.


(update 14.02.2019) Noul Mercedes-Benz S-Class W223: În spate ca un CLS, iar la interior ca o Tesla?

Trec zile, săptămâni şi luni, şi cei de la Mercedes-Benz sunt tot mai aproape de lansarea noii generaţii Mercedes-Benz S-Class. Maşina este văzută în ultima perioadă mai intens la teste, iar imaginile spion încep să scoată la iveală mai multe detalii.

Printre acestea se numără noile faruri şi stopuri făcute în stilul celor de pe A-Class/CLS, noua grilă a radiatorului, noul relief al părţilor laterale ale caroseriei şi altele.

O mare noutate este şi interiorul complet nou. Datorită colegilor noştri de la autoblog.com, avem ocazia să vedem cum va arăta planşa de bord şi consola centrală.

Şoferul va avea în faţa sa un monitor practic fără a fi integrat în bord, iar toate comenzile de pe consola centrală vor fi înlocuite de un imens ecran tactil în stilul celor văzute pe maşinile Tesla.

Deflectoarele sistemului de climatizare sunt poziţionate în partea superioară a planşei de bord şi sunt făcute asemănător cu cele din noul GLE.


(02.07.2018) Dezvoltatorii germani de la Mercedes-Benz au demarat testele noii generaţii a sedanului premium S-Class, model care va apărea pe piaţă în 2020. Un prototip camuflat a fost observat deja într-o caroserie de serie, comparativ cu unul testat sub forma modelului actual, surprins dezgolit în toamna anului 2017.

Acum câteva ore pe internet a fost publicat un filmuleţ în care se poate observa viitorul W223 şi primele indicii despre dotările acestuia. Maşina va păstra o formă cunoscută a caroseriei, iar atenţia se va acorda cel mai mult la detalii. Judecând după dimensiunile ușilor din spate, maşina de teste este un S-Class în versiune cu ampatament alungit.

Primele detalii evidente despre noul sedan vârf de gamă este că va primi noi faruri, dar şi stopuri. Primele vor fi o versiune actuală a corpurilor de iluminat Digital Light, care vor conţine şi componente laser. În plus, pe portierele prototipului au fost montate nişte bucăţi, posibil de plastic, sub care cel mai probabil se ascund mânere care vor fi acţionate tactil.

În ce priveşte interiorul, designerii vor utiliza la sigur soluţii aplicate pe conceptul Vision Maybach Ultimate Luxury, dar într-o formă mai simplificată. Nu este exclusă o intersecţie cu cel din noul A-Class.

Noul S-Class va fi produs în noua uzină Factory 56, care va fi deschisă la fel în 2020. Fabrica auto va fi a treia cea mai mare din Germania şi va dispune de cele mai avansate echipamente pentru construcţia de maşini.

Vezi şi: Imagini spion: Mercedes-Benz ar fi început să dezvolte şi să testeze noua generaţie S-Class


Distribuie:
 • 137
 •  
 •  
 • 2
 •  
 •  

You may also like...