in , ,

(video) Noul preşedinte francez a folosit în premieră un DS 7 Crossback la inaugurarea sa

Un exemplar al noului DS 7 Crossback a fost folosit de proaspătul preşedinte francez Emmanuel Macron la inaugurarea sa. SUV-ul de lux a fost condus pentru prima dată într-un spaţiu public.

Noul DS 7 Crossback este cel mai mare şi cel mai scump SUV din gama brandului care le aparţine francezilor de la Citroen.

Chiar dacă clienţii vor avea acces la el abia în 2018, iată că noul preşedinte al Franţei a avut ocazia să fie printre primele persoane care a călătorit cu această maşină.

Maşina prezidenţială reprezentată de acest DS 7 Crossback este de fapt, după cum am menţionat, primul exemplar al modelului care a ieşit vreodată pe drumurile publice, cu tocmai şapte luni înainte de startul oficial al vânzărilor. Maşina de teren a primit sintagma Presidentiel în denumire şi un şir de dotări exclusive.

Special pentru acest DS 7 Crossback, pregătit pentru ceremonia de inaugurare, a fost făcut un acoperiş special din materiale textile, care se deschide şi prin care preşedintele francez a salutat publicul.

Vezi şi: (video) Ştiai asta? Iată câţi bani se cheltuiesc şi cum este transportat preşedintele Americii

De asemenea, automobilul a primit logouri speciale cu tricolorul Franţei pe capotă, pe uşa portbagajului şi pe aripile laterale, dar şi un suport pentru drapele pe bara de protecţie frontală.

Pe lângă elementele funcţionale, acest DS 7 Crossback Presidentiel are şi un şir de soluţii decorative: corpurile oglinzilor retrovizoare au fost acoperite cu un desen aurit, creat de atelierul Atelier Maury. Detalii aurite sunt şi pe jantele de 20 de inci.

Vezi şi: (foto) TOP 20 cele mai scumpe limuzine prezidenţiale

În habitaclul maşinii prezidenţiale este de asemenea un logo cu tricolorul francez, o monogramă FR aurită, dar şi câteva inserţii decorative pe uşi.

Amintim că premiera noului DS 7 Crossback a avut loc în această primăvară la Salonul Auto de la Geneva.

Vezi toate detaliile despre maşină: (foto/video) GENEVA 2017: Premieră mondială – Noul DS 7 Crossback

Iti place articolul?