in , ,

(video) Noul Renault Megane R.S. va avea roţi directoare spate şi două tipuri de suspensie

Compania Renault a dezvăluit câteva detalii noi despre modelul Megane R.S. de generaţie nouă pe care îl pregăteşte. Maşina va primi un sistem 4Control care presupune că şi roţile din spate vor putea fi directoare, dar şi două tipuri de suspensie la alegere: Sport şi Cup.

Sistemul 4Control a apărut la modelul Megane încă de la prezentarea versiunii GT în anul 2015, însă pentru noul Megane R.S. acesta a fost resetat de către specialiştii Renault Sport. În urma tuturor manipulărilor, automobilul se va dovedi mai eficient datorită manevrabilității şi stabilității sporite în curbe şi la viteze mari.

Vezi şi: (video) Test Drive: Renault Megane și Megane GT

Versiunea maşinii cu suspensie Sport va fi balansată pentru a fi folosită atât pe circuit, cât şi pe drumurile publice. Varianta cu suspensie Cup va avea setări speciale, iar caracterul hatchback-ul se va transforma într-un sportcar de circuit veritabil.

Vezi şi: (foto) Imagini cu interiorul şi exteriorul noului Renault Megane R.S. au ajuns pe internet

Informaţii oficiale despre propulsorul noului Megane R.S. deocamdată nu au fost dezvăluite. Încă se crede că acesta va produce circa 300 de CP, iar oficial se ştie că transmisia va putea fi una mecanică cu şase trepte sau una robotizată cu două ambreiaje.

Premiera mondială a maşinii va avea loc la 12 septembrie în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

Vezi şi: Poze spion şi video: Noul Renault Megane R.S. se duelează cu modelul vechi pe Nurburgring

What do you think?