in , , ,

WTFWTF AngryAngry

(video) Nu a putut evita accidentul? Cum un şofer şi-a avariat SUV-ul într-o intersecție din Chişinău

Şi-a avariat din neatenţie sau intenţionat maşina? O cameră de bord a surprins momentul când posesorul unui Land Rover Discovery a intrat în partea laterală stângă a unui autoturism, la scurt timp după ce a pornit de la semafor. Ultimul însă nu se deplasa regulamentar, ci a apelat la o manevră ilegală.

S-a întâmplat situaţia ieri, 26 august, la intersecţia străzilor Pantelimon Halippa şi Alexei Mateevici. Conducătorul automobilului de culoare albă a decis să-şi scurteze drumul şi să o apuce înainte, după ce a ieşit de la intrarea în centrul comercial de la Piaţa de Păsări.

Însă fără a se asigura complet şi fiind inclusă practic concomitent cu al său start culoarea verde în semafor pentru ceilalţi participanţi la trafic, nu a mai reuşit să treacă strada cum şi-a dorit. Bărbatul de la volanul SUV-ului a pornit intens de pe loc şi, deşi l-a sigur a văzut ce face celălalt, câmpul vizual fiindu-i liber, nu a făcut decât să frâneze chiar înainte de contact, deşi putea să-l lase deja să finiseze manevra neregulamentară, dacă celălalt şofer tot s-a apucat să o facă.

118507895 3296302560415681 1330808173111311880 o
FOTO: facebook.com/fast.furios.3

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!