in ,

(video) O grafică ireală. Creatorii Gran Turismo Sport au dezvăluit un nou trailer şi detalii despre joc

Creatorii noului simulator de curse auto Gran Turismo Sport, au anunţat că vânzările jocului vor demara în 2017 şi au publicat un nou trailer video.

Totodată, dezvoltatorii au dezvăluit mai multe detalii interesante despre procesul de joc, dar şi despre grafica care a atins un nou nivel.

Prezentarea noului trailer video a avut loc în cadrul expoziţiei PlayStation Experience. Videoclipul publicat doreşte să ne demonstreze nivelul grafic al jocului care conţine mai multe soluţii inovatoare la această categorie, printre care o paletă extinsă de culori, realitate virtuală şi o dinamică a interfeţei cu nu s-a mai văzut.

Mai mulţi experţi au menţionat că nivelul de detalizare a noului produs electronic, dar şi jocul luminilor şi umbrelor din Gran Turismo Sport asigură un “wow” efect garantat şi continuu.

De asemenea în cadrul PlayStation Experience au fost arătate publicului imagini cu automobile care au fost incluse în premieră, printre care maşina de raliuri Ford Focus Gr.B, noul coupe hibrid Honda NSX, safety-car-ul Mercedes-AMG GT şi multe altele.

Printre altele, noul simulator Gran Turism Sport are un șir de caracteristici interesante. De exemplu, după parcurgerea cu succes a unor sarcini/competiții speciale, fiecare pilot virtual se va alege cu o licență digitală FIA Gran Turismo. Acest document, potrivit creatorilor jocului, “oferă aceleași drepturi ca și licența reală de curse”. Până în mai 2016 în acest program unic au convenit să participe 22 de țări și regiuni.

În noul simulator auto mai există un serviciu numit Gran Turismo Sport Live care nu îi va lăsa pe pasionații de autosport să se simtă singuri în weekend-uri. Organizatorii vor crea transmisiuni în direct a curselor în care vor participa cei mai buni jucători din lume, cu folosirea camerelor de pe circuitele virtuale si a comentatorilor vii. Totul ca în cursele reale!

Dezvoltatorii simulatorului au specificat că “acesta va contribui la renașterea autosportului datorită parteneriatului cu FIA”.

Amintiri că jocul va fi lansat în 2017 și acesta va include atât mașini noi, cât și cele din jocul original Gran Turismo 6.

Iti place articolul?