in , ,

(video) O nouă încălcare marca Dorin Chirtoacă. Ce ar fi făcut de această dată fostul primar

Un şofer a surprins cu a sa cameră de bord cum un alt coleg circulă grăbit pe bd. Mircea cel Bătrân din sectorul Ciocana. Acesta a afirmat că în maşina din imagini circula nimeni altcineva decât fostul primar de Chişinău Dorin Chirtoacă.

Deşi nu se poate stabili exact că anume politicianul se afla în spatele volanului (deşi în majoritatea ştirilor similare care l-au vizat anterior, anume el fiind), cu o probabilitate foarte mare martorul situaţiei l-a văzut anume pe el în habitaclul acestui BMW Seria 3 E36, asta pentru că nu toţi, până şi noi, nu ştim din memorie numerele de înmatriculare ale maşinii sale.

Revenind la încălcarea propriu-zisă, aşa s-a întâmplat că Dorin Chirtoacă a trecut la culoarea roşie a semaforului şi aici nu putem spune că a trecut “practic” la semnalul de interzicere a deplasării. Dumnealui a văzut din timp semnalul intermitent verde, după care şi cel galben, însă a forţat acceleratorul pentru ca să treacă mai repede, deşi trebuia să se oprească.

Eduard: "Domnu Chirtoaca pare-mi-se se grabeste!"

Eduard: "Domnu Chirtoaca pare-mi-se se grabeste!"Multumesc pentru video Eduard

Gepostet von chisinau.fail am Donnerstag, 24. September 2020

Iată ce spune Regulamentul Circulaţiei Rutiere despre culorile semafoarelor:

reguli semafor

Amintim că Dorin Chirtoacă anterior a încălcat de mai multe ori regulile de circulaţie, în cele mai multe cazuri parcându-şi automobilul neregulamentar, dar şi vorbind la telefon în timpul mersului. Dar în majoritatea cazurilor şi-a recunoscut vina şi a achitat toate amenzile.

masina lui chirtoaca
FOTO: facebook.com/zeru.dumitru

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!