in , , ,

(video) O premieră pentru presa auto din Moldova! AutoBlog.MD este la Salonul Auto Internaţional de la Los Angeles

AutoBlog.MD trăieşte o nouă experienţă în activitatea sa. În premieră pentru presa auto din Republica Moldova vom vizita o expoziţie internaţională de maşini pe pământ american, una dintre cele mai mari din lume.

O parte a echipei AutoBlog.MD a ajuns deja într-un capăt de lume, tocmai în oraşul Los Angeles şi în curând vom începe să relatăm despre noutăţile din lumea auto care îşi vor face debutul acolo.

În acest an, pe o suprafaţă de peste 92.903 de metri pătraţi vor fi expuse peste 1.000 de maşini, dintre care peste 60 vor fi premiere naţionale şi mondiale. Mazda, de exemplu, a ales acest salon auto pentru a marca premiera mondială a noii generaţii a modelului 3, instant în două tipuri de caroserii. Aceste automobile ale mărcii nipone vor ajunge neapărat şi în ţara noastră.

O altă premieră este cea a noului Porsche 911, un automobil sport care a ajuns la cea de-a opta generaţie, prin care se va continua povestea de succes a modelului.

BMW va fi o altă marcă care îşi va manifesta în mod activ prezenţa, în centrul atenţiei fiind scoase noile BMW X7, BMW Seria 8 Cabriolet, BMW M340i xDrive Sedan şi conceptul BMW Vision iNEXT, pe lângă alte maşini noi prezentate mai devreme în acest an.

Nu vor lipsi nici constructori din Coreea de Sud sau Japonia, care au să ne arate câteva modele de serie noi. De asemenea, mărci ca Mitsubishi sau Audi au pregătite pentru debut nişte concepte interesante. Mai mult, aşteptăm să vedem şi câteva maşini interesante din partea constructorilor americani.

Înființat în anul 1907, Salonul Auto de la Los Angeles (LA Auto Show) este prima expoziţie majoră sezonieră de mașini din America de Nord care se desfăşoară an de an iată de peste un secol. Participanții la ediţia din acest an vor avea ocazia să experimenteze mai multe atracții și activităţi noi la Los Angeles Convention Center.

Vizitatorii standurilor vor avea parte de experiențe interactive și prezentări pentru toate vârstele, inclusiv prin simulatoare, test drive-uri, zone de jocuri, mașini tunate, cele mai recente soluții de mobilitate, alături de niște vehicule niciodată văzute anterior.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

În acest an, zilele dedicate presei auto sunt între 26 şi 29 noiembrie, iar noi planificăm să ne începem activitatea acolo de mâine. Însăşi pentru vizitarea de către publicul larg, expoziţia va fi deschisă între 30 noiembrie şi 9 decembrie.

Staţi aproape pentru că în scurt timp vom începe să publicăm reportaje video de la Salonul Auto de la Los Angeles. Vă mulţumim pentru că ne urmăriţi!

What do you think?