in , ,

OMGOMG

(video) O tânără s-a filmat cum merge cu 200 de km/h pe bd. Ştefan cel Mare! Reacţia INP, a internauţilor şi a şoferiţei

O tânără din Chişinău, cunoscută sub numele de “annie.888” pe contul său de Instagram sau de “Anneta Gh” pe Facebook, s-a lăudat public cum că îi place la nebunie viteza.

Cea mai recentă ispravă în acest sens a făcut-o chiar pe bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt, rulând cu o viteză de 200 de km/h la volanul unui BMW M4 de culoare albă, inclusiv prin faţa sediului MAI.

Vezi şi: (video) Primul BMW M4 CS a ajuns în Moldova, se vinde, şi doar stopurile îi costă cât o altă maşină

Vezi şi: (foto) Moldova: Un Mercedes a trecut pe lângă un radar al INP cu o viteză de 224 de km/h

Inspectoratul Naţional de Patrulare a reacţionat prompt la apariţia acestor imagini video în presă şi s-a autosesizat. Autoritatea urmează să depisteze şoferiţa şi să o sancţioneze, însă nu s-a comunicat în ce mod.

Reacţia INP a fost urmată de alte zeci de reacţii ale internauţilor care s-au dat cu părerea despre modul în care ar trebui pedepsită această persoană. Unii consideră că trebuie să primească o amendă considerabilă, iar alţii că neapărat e necesar să-i fie retras permisul de conducere, lucru care se va întâmpla puţin probabil. Interesant este că unele comentarii au fost apreciate chiar de protagonistă!

Mai mult, şoferiţa din această situaţie este deja la curent că urmează să aibă o întâlnire cu angajaţi INP şi chiar le-a indicat să nu o mai numească “şofer”. Apropo, tânăra a fost anterior trasă pe dreapta de un echipaj INP, la 25 februarie în preajma magazinului UNIC!

Vezi şi: Exemplu demn de urmat. Cum în Elveția se fac bani pe seama vitezomanilor

Vezi şi: Imaginea zilei: Vin Diesel, prins de radar, circulând cu viteză excesivă prin Sângerei

Amintim că în Republica Moldova amenzile pentru încălcarea limitei de viteză variază între 300 şi 1.500 de lei, iar punctele de penalizare oferite pot varia între 3 şi 5 puncte

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa [email protected]