in , , ,

AngryAngry LoveLove

(video) Oficial! Conceptul Polestar Precept se va transforma în model de serie

Începând de astăzi şi până pe 5 octombrie inclusiv se desfăşoară Salonul Auto Internaţional de la Beijing, iar marca Polestar nu are cum să lipsească. Platforma a şi fost folosită pentru a face un anunţ important: conceptul Precept are undă verde pentru a se transforma în model de serie!

De notat: nu se menţionează că va fi realizat un automobil pe baza acestui concept, ci însăşi prototipul va deveni realitate în forma în care este!

Prezentând viitoarea direcție de design a mărcii suedeze de performanță electrică, Precept subliniază, de asemenea, calea Polestar pentru tehnologia digitală și utilizarea materialelor inovatoare durabile pentru exterior, dar şi pentru interior.

Interiorul lui Polestar Precept oferă un amestec de materiale durabile, inclusiv din sticle PET reciclate, plase de pescuit recuperate și vinil de plută reciclat. Un compozit pe bază de in, dezvoltat de partenerul extern Bcomp Ltd., este prezentat în multe părți exterioare şi interioare. Ambiția Polestar este de a aduce o mare parte din această durabilitate în producție.

“”Uimitor. Spectaculos. De ultimă oră. Am vrea să-l vedem pe drumuri!” – iată ce a scris presa despre Precept, iar publicul a spus: “Îl dorim”, așa că am decis să-l construim”, a declarat Thomas Ingenlath, CEO Polestar.

“Consumatorii doresc să vadă schimbarea din această industrie – nu doar vise. Acum, Precept devine o declarație și mai puternică. Ne angajăm să reducem impactul asupra mediului al mașinilor și al afacerii noastre. Scopul trebuie să fie neutralitatea climatică, chiar dacă recunosc că acesta este un obiectiv pe termen lung.”

Odată cu dezvoltarea produsului, deja în curs de desfășurare, Polestar confirmă că va produce Precept în China, unde va fi amenajată o nouă linie dedicată de producție! Scopul este de a asigura că fabrica va fi neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon și una dintre cele mai inteligente și conectate instalații de producție auto din lume.

Un termen exact referitor la când vom vedea modelul de serie gata nu a fost anunţat, însă până în 2025 la sigur ar trebui să se întâmple.

GALERIE FOTO: