in , ,

(video) Oficial: Noua generaţie Dacia Duster va debuta la Salonul Auto de la Frankfurt

Marca Dacia a anunţat despre premiera noului Duster. Pe o reţea de socializare a apărut un teaser video în care suntem întrebaţi dacă suntem pregătiţi pentru lansare.

Filmuleţul scurt este însoţit şi de hashtag-ul #allnewduster, dar şi de cel al locaţiei unde va fi organizată premiera maşinii – Salonul Auto de la Frankfurt, care îşi va deschide uşile la 12 septembrie.

Dacia Duster

What on earth is Duster thinking of? Get ready for its take off! ? Discover more at Frankfurt Motorshow #AllNewDuster #DACIA #IAA2017 //Mais qu'est-ce que Duster peut bien avoir en tête ? Soyez prêts pour son lancement ! ?Et RDV au Salon de Francfort #NouveauDuster #DACIA #IAA2017

Gepostet von Dacia am Montag, 28. August 2017

Înainte de acest anunţ am avut ocazia să vedem noua generaţie Dacia Duster la teste. Chiar dacă prototipurile erau camuflate, se putea observa cu ochiul liber că acestea se deosebesc de maşinile care se mai comercializează în prezent.

Vezi şi: (video) Noul Dacia Duster, filmat la teste pe drumuri publice. Iată cum ar putea arăta modelul

Dacia Duster Rendering by largus
Render: largus.fr

Se aşteaptă ca noua generaţie Dacia Duster să fie construită pe baza platformei B0 şi va deveni mai mare în dimensiuni. De asemenea, pe internet au apărut zvonuri că noul Duster va fi disponibil într-o versiune cu şapte locuri, însă această informaţie nu a fost confirmată oficial.

După premieră, vânzările noii generaţii Dacia Duster ar trebui să înceapă din prima lună a lui 2018.

2018 Dacia Duster 2018 Renault Duster front three quarters rendering 1
FOTO: indianautosblog.com