in , ,

(video) Parodie marca Skoda. Modelul Superb a ajuns pe “Marte” înaintea electromobilului Tesla

Compania Skoda a parodiat trimiterea pe planeta roşie a electromobilului Tesla Roadster care se afla la bordul rachetei Falcon Heavy. Cehii au publicat un filmuleț în care ne-au arătat cum pregătesc un liftback Skoda Superb de culoare roşie pentru o călătorie spre Marte.

După verificarea oglinzilor retrovizoare și a sistemului de iluminare adaptivă, șoferul necunoscut a cărui costum este foarte asemănător cu cel al “colegului” său numit Starman, pornește motorul pe benzină TSI de 2.0 litri.

Pe ecranul sistemului multimedia apare inscripția: “Elon, nu panica!” și mașina pornește la drum. Datorită unui propulsor care produce 280 CP, automobilul a reuşit să ajungă destul de repede într-un mic sat francez numit Mars, acolo unde în prezent locuiesc câteva sute de oameni.

Vezi şi: (foto) Cele mai haioase meme-uri cu maşina Tesla care a ajuns în spaţiu

Amintim că lansarea în spațiu a rachetei Falcon Heavy împreună cu primul autovehicul lansat în spaţiu, Tesla Roadster, a avut loc la începutul lunii februarie. Spre deosebire de Skoda Superb, electromobilul nu va ajunge pe orbita planetei Marte ci într-o centură de asteroizi dintre planetele Marte şi Jupiter.

Vezi şi: (video) Răspunsul amuzant pentru Tesla trimisă în spaţiu – Lada Niva 4×4 „Roscosmos Edition”

Iti place articolul?