in ,

(video) Pasagerul l-a dat de gol? Un şofer a fost filmat cum intenţionat se întoarce pe viaduct

Dacă nu ştiaţi cum se pot efectua întoarceri ilegale pe viaductul de pe bd. Dacia din Chişinău, iată o demonstraţie realizată de un şofer total iresponsabil. Acum câteva ore a făcut-o chiar practic sub nasul camerelor de supraveghere. Ceea ce s-a întâmplat este numită “o soluţie în caz că ai greşit drumul”…

Mai neobişnuit este faptul că, deşi în maşină erau mai mulţi pasageri, nimănui nu i s-a părut că acest şofer face un lucru care nu este normal şi să-i atragă atenţia măcar printr-o observaţie. Din contra tuturor li s-a părut amuzantă manevra, motiv pentru care unul a filmat şi a făcut publică încălcarea, iar al doilea l-a “ajutat” pe şofer cu includerea semnalizatoarelor de avarie.

Imaginile video au apărut pe pagina de Instagram private_cars_md, una dintre cele care mai şi promovează nereguli de pe drumurile din Chişinău şi din ţară. Însăşi administratorul dă de înţeles că îi place ce se întâmplă prin descrierea paginii.

pagina instagram

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi: