in , , ,

(video) Păstraţi distanţa şi viteza regulamentară! Ambuteiaj pe viaduct din cauza unui şofer de 19 ani

Minute bune de trafic îngreunat au avut de îndurat zeci de şoferi din Chişinău din cauza unui accident de circulaţie care s-a întâmplat aseară pe viaduct, chiar vis-a-vis de centrul comercial popular din zonă. Vinovat de toată această situaţie s-ar face un tânăr şofer în vârstă de doar 19 ani.

Gepostet von Petcovici Vadim am Montag, 17. August 2020

viaduct spre moll, ambuteiaj..

Gepostet von Cristi Molodoi am Montag, 17. August 2020

Potrivit datelor care ne-au fost comunicate de poliţie, autorităţile au fost sesizate despre cele întâmplate la ora 19:45. S-a stabilit la faţa locului că o Honda condusă de un şofer în vârstă de 37 de ani a fost lovită de un Mercedes-Benz controlat de un tânăr în vârstă de 19 ani. Ca urmare a avut nevoie de îngrijiri medicale la faţa locului o pasageră din autoturismul Honda.

Poliţia confirmă declaraţiile martorilor precum că Mercedes-ul “a ajuns din urmă” Honda şi i-a intrat în spate agresiv. Mai mult, cei care au văzut momentul impactului afirmă că proaspătul posesor de permis de conducere era cât pe ce să intre şi pe contrasens.

Pe cazul dat a fost inițiată o anchetă în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor producerii accidentului. Şoferul care va fi găsit vinovat riscă o amendă în valoare de 1.500 de lei şi 6 puncte de penalizare.

Din cauza ambuteiajelor formate a fost identificat cel puţin un şofer care a decis să-l evite printr-o manevră neregulamentară:

Gepostet von Petcovici Vadim am Montag, 17. August 2020

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Iti place articolul?