in , ,

(video) Păzea! O tânără s-ar putea arunca intenționat sub roţile dvs! Experiența unui şofer din Chişinău

Conducătorii auto din capitală, mai ales cei care circulă prin cartierul Botanica, trebuie să cunoască despre existența acestui pericol. Un avertisment este făcut pe o reţea de socializare pentru ca faptul să fie cunoscut şi pentru ca şoferii să nu ajungă să facă şi închisoare pentru asta!

În dimineaţa zilei de 22 mai curent, o tânără în vârstă de aproximativ 18 ani, a fost surprinsă de mai multe camere de supraveghere cum ar încerca să-şi pună în practică un plan – unul de a-şi lua viaţa?! Minora a apărut în vizorul mai multor camere alergând şi la un moment dat s-a “aruncat” în stradă, acolo unde traficul se desfăşura în plină forţă.

Din fericire nu a ajuns peste vreo capotă sau sub roţi, deşi câteva secunde de timp puteau face o diferenţă majoră. Contactat telefonic, conducătorul automobilului Toyota Prius din imagini a declarat că fata nu era în vreo stare de ebrietate, însă părea disperată, spunându-i şoferului, atunci când pe neaşteptate s-a urcat în maşina sa, că dorea să-l “folosească”?!?

Situaţia a avut loc pe strada Independenţei 4/2. Conducătorul auto a făcut rost de imagini pentru a evita o potenţială acuzaţie din partea poliţiei că ar fi părăsit locul incidentului şi/sau că intenţionat a luat-o pe capotă, dacă s-ar fi întâmplat.

Ужас😱

Предупреждён – значит вооружён! ☝➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖Уважаемые водители, будьте внимательны! На Ботанике девушка бросается под колеса машин😨str. Independenții 4/2 – 22.05.2020 /7:42/ Video: Дмитрий Иванов➖➖➖➖➖➖➖➖➡ patreon.com/CXMD

Gepostet von StopHam Moldova am Freitag, 22. Mai 2020

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!