in ,

(video) Pe contrasens şi pe trotuar. Iată cum s-a circulat la 1 septembrie pe strada Coca

Ziua de 1 septembrie a fost pentru şoferii din Chişinău una foarte aglomerată. Majoritatea familiilor şi-au dus copiii la şcoală, iar alţi moldoveni au mers la serviciu, însă toţi au avut de înfruntat o problemă comună – ambuteiajele.

Cei mai nemulţumiţi şoferi în astfel de situaţii, printre care sunt taximetriştii şi cei care conduc microbuzele, fac uneori imposibilul sau chiar merg la risc sesizând pericolele, numai pentru ca să-şi facă planul de lucru.

De-a lungul străzii Eugen Coca s-a format o coadă imensă, iar un martor ocular a văzut şi a filmat cu unii şoferi, printre care cei enumeraţi mai sus, au decis să meargă pe contrasens numai pentru ca să ajungă mai rapid pe strada Vasile Lupu.

Manevra bruscă a unui taximetrist l-a luat prin surprindere pe şoferul unui BMW, însă cel mai “şocant” gest l-a făcut conducătorul unui maxi-taxi de pe linia 101.

Acesta conducea un microbuz ticsit cu pasageri pe contrasens şi ulterior a ieşit de pe carosabil, fiind nevoit să urce peste bordură în viteză şi să meargă pe locul amenajat pentru parcarea maşinilor, care mai este folosit şi de unii pietoni pe post de trotuar.

Totul s-a întâmplat în timp ce zeci de șoferi așteptau regulamentar să treacă, iar coloana s-a întins pe câteva sute de metri.

https://www.facebook.com/StopHamMoldova/videos/1136618596430742/

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa [email protected].