in , , ,

(video) Pentru prima dată în Moldova! Reportaje video de la verificările mașinilor rulate. Iată ce puteți cumpăra dacă nu consultați specialiștii

AutoBlog.MD și Auto Inspect și-au unit eforturile în a combate comercializarea automobilelor rulate cu vicii ascunse, cum ar fi accidente grave sau kilometraj modificat. Astfel, pe canalul de YouTube.com și pe AutoBlog.MD vom plasa reportaje de la inspecțiile efectuate de băieții de la Auto Inspect pentru persoanele care sunt în căutarea unei mașini rulate.

Tot mai des surprindem imagini cu mașini distruse importate în țară fie la vamă, fie deja în Chișinău, iar acest fenomen i-a amploare în țara noastră. Dacă autoritățile nu știu cum să reglementeze această problemă, atunci am zis ca măcar noi să arătăm oamenilor ce riscuri îi așteaptă la cumpărarea unei mașini rulate inclusiv dacă o fac fără a avea acordul unor profesioniști în domeniu.

Lunar în Moldova sunt înregistrate în jur de 2.500 de mașini rulate! O bună parte din ele sunt importate deja cu kilometrajul modificat, sau cu probleme grave în structura caroseriei din cauza accidentelor în care au fost implicate în trecut. Multe dintre ele au airbag-urile tăiate, iar asta crește și mai mult pericolul pentru noul proprietar.

Dacă și Dvs sunteți în căutarea unui automobil rulat, nu ezitați să apelați la Auto Inspect accesând pagina de Facebook sau la numărul de telefon 068303160 pentru a nu ajunge în situația de a da bani pentru o mașină aparent bună dar care un istoric urât în spate și care vă poate pune viața în pericol!

Despre AutoBlog.MD
AutoBlog.MD este cea mai populară platformă de știri auto și test drive-uri din Republica Moldova. Lunar peste 100.000 de vizitatori absolut unici accesează AutoBlog.MD, în timp ce mai bine de 22.000 de persoane urmăresc paginile noastre de facebook. AutoBlog.MD are și cel mai popular canal auto din Moldova pe YouTube.com. Acesta are peste 28.000 de abonați și aproape 10.000.000 de vizionări, iar în prezent cunoaște o dinamică foarte activă în atragerea noilor abonați pe canal.

Despre Auto Inspect
Auto Inspect are scopul de a oferi persoanelor ce sunt în căutarea unei mașini rulate consultanță în cumpărarea automobilului. Specialiștii Auto Inspect verifică minuțios istoria automobilelor pe bazele de date la care are acces, identifică dacă mașina a fost implicată într-un accident rutier și verifică care este parcursul adevărat al automobilului inspectat.

T