in , ,

(video) Pericol pe trotuarele din Chişinău. Feriţi-vă din calea unui şofer care merge cu un Ford

(update 26.10.2017) Inspectoratul Național de Patrulare s-a autosesizat după ce am făcut publică situaţia. Șoferul în cauză a fost identificat de INP și sancționat cu o amendă de 750 de lei și aplicarea a 3 puncte de penalizare.


(25.10.2017) Un şofer iresponsabil a fost filmat cum se deplasează cu automobilul pe trotuar. Imaginile video au fost trimise la adresa redacţiei de un martor ocular.

Cititorul AutoBlog.MD s-a arătat deranjat că toţi pietonii erau nevoiţi să se dea la o parte, să urce pe borduri şi scări, numai pentru ca acesta să treacă.

Vezi şi: (foto) Un copac stătea să cadă pe strada Vasile Alecsandri, dar s-a rezemat într-o Toyota Land Cruiser

Bărbatul a ieșit cu automobilul său dintr-o parcare amenajată şi culmea, a făcut asta pe trotuarul de pe strada Vasile Alecsandri. Deplasâdu-se prin locul interzis, acesta a creat o situaţie periculoasă, iar pietonul care l-a surprins era cât pe ce să fie călcat peste picioare pentru că s-a oprit şi i-a făcut observaţie.

Vezi şi: (foto/video) Unui şofer din Chişinău i-a căzut Mercedes-ul într-o groapă formată pe trotuar

Vezi şi: Tupeu fără margini. Iată ce replică a primit un pieton de la o şoferiţă care a parcat pe trotuar

Vezi şi: (video) Un echipaj INP l-a prins în flagrant pe şoferul unui Range Rover care mergea pe trotuar

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa [email protected]