in , ,

AngryAngry LOLLOL COOLCOOL WTFWTF

(video) Peripeţii la ora două noaptea: Cu peste 170 km/h pe strada Mihai Viteazul

Înainte de culcare, un şofer din Chişinău a decis să-şi facă “poftă de somn” prin a stoarce ceva mai mult din automobilul său, mai mult decât o face de obicei, ziua, când probabil se dă unul dintre cei mai exemplari conducători auto. Pe timp de noapte însă, când drumurile sunt mai libere, adrenalina îl stimulează să se aventureze neregulamentar.

Un cititor AutoBlog.MD ne-a trimis aceste imagini la adresa redacţiei, sesizându-ne despre încălcare, dar dorind să rămână în anonimat. Clipul a fost înregistrat de o tânără în vârstă de 23 de ani şi făcut public pe contul său de Instagram.

Dacă a făcut asta, înseamnă că a rămas cu adevărat impresionată de acţiunile şoferului, neezitând să arate atât ora, cât şi locul faptei. Ce s-a întâmplat? Păi nimic mai mult decât o mândră acceleraţie până la peste 170 de km/h. Cu scopul de a impresiona fata sau pentru a-şi spune: “de ce nu dacă se poate, nimeni nu verifică şi nici nu voi fi pedepsit pentru asta?”…

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Iti place articolul?