in , ,

(video) Peugeot a deschis cel mai mic dealer auto din lume, în interiorul unei cabine de telefon

Peugeot a prezentat cea mai mică reprezentanţă auto oficială a sa, care este situată în interiorul unei cabine telefonice. Cabina roşie cu un design clasic londonez şi-a început activitatea la 12 septembrie curent în piaţa Russell Square.

Acesta are doar 0.8 metri pătrați şi va lucra de la ora 7:00 până la 24:00, în fiecare zi, până la sfârșitul lunii. În cabină este prevăzut un sistem online prin care pot fi comandate mașini conform configurărilor alese și care oferă posibilitatea de a selecta serviciile de plăţi online.

De asemenea, poate fi folosită opțiunea trade-in, însă totuși clienţii vor fi nevoiţi să se deplaseze până la un showroom Peugeot pentru a semna un contract.

Vezi şi: (video) Salonul unui dealer auto din Singapore este făcut în stilul unui automat vending

Din momentul lansării sistemului de comenzi online a maşinilor produse de Peugeot, acesta a fost folosit deja de mai mult de un milion de oameni. În total au fost făcute peste 130.000 de configurări.

Vezi şi: „Cel mai bun dealer Ferrari din lume” a primit în dar un bolid de Formula 1

Vezi şi: (foto) Bugatti şi-a deschis cel mai mare showroom din lume şi doar pentru o singură maşină

În Marea Britanie gama de modele Peugeot cuprinde hatchback-urile 108, 208, 308, sedanul 508 şi electromobilul iOn, precum şi SUV-urile 2008 şi 3008. Cel mai accesibil automobil costă 11.000 de lire sterline.

Iti place articolul?