in , ,

(video) Polestar 1 a impresionat publicul de la Goodwood FOS prin dinamica sa

Proaspătul brand auto Polestar a adus la Festivalul de Viteză de la Goodwood câteva exemplare pre-serie a coupeului numit “1” pentru a le arăta vizitatorilor. În timp ce două au fost expuse într-un stand, o altă maşină a participat în premieră la demonstrații de dinamică pe renumitul traseu în rampă.

Toate noutăţile de la Festivalul de Viteză de la Goodwood vor apărea AICI.

Prototipul #004 a fost condus la Goodwood de către pilotul de teste Joakim Rydholm şi acest eveniment a fost parte a lansării brandului Polestar, dar şi a modelului Polestar 1 la nivel global. Entuziaștii au avut ocazia să vadă îndeaproape designul şi performanţa automobilului cu propulsie hibridă, care, chiar la Goodwood, şi-a continuat programul de teste a suspensiei şi şasiului.

Alte două exemplare Polestar 1, fără un camuflaj pe acestea, au putut fi admirate într-un stand cu platforme rotative. În forma în care au fost prezentate în Marea Britanie, aşa vor fi şi cele care vor fi livrate primilor clienţi începând cu mijlocul anului 2019.

Vloggerul Tim Burton a avut ocazia să simtă printre primii dinamica noului Polestar 1, dar şi să audă sunetul motorului de la interior.

După Goodwood Festival of Speed, noul Polestar 1 urmează să-şi facă un debut public pe continentul nord-american în cadrul Monterey Car Week de la sfârşitul lunii august. Apropo, configuratorul online oficial al lui Polestar 1 a fost deja deschis!

Vezi şi: Beijing 2018: A fost anunţat preţul de start final pentru Polestar 1, inclusiv în Europa

Iti place articolul?