in ,

AngryAngry LOLLOL

(video) Poliţia s-a autosesizat în baza unor imagini în care şoferi îşi împart pumni pe strada Mihai Viteazul

Doi şoferi s-au luat la harţă pe strada Mihai Viteazul, împărţindu-şi chiar pumni, după ce conducătorul unui Volvo s-a arătat deranjat că cel dintr-un VW i-a blocat calea, dorind să facă cale întoarsă, iar ultimul i-a arătat un gest nepotrivit pentru că ar fi fost claxonat. În conflictul violent s-a implicat şi pasagerul decapotabilei, însă cu ce s-a terminat totul nu putem şti.

Contactată de AutoBlog.MD pentru a afla dacă s-a înregistrat vreo plângere pe această situaţie, Natalia Stati, ofiţerul de presă al Direcția de Poliție a mun. Chișinău, ne-a comunicat că poliţia nu a fost sesizată cu privire la acest conflict în trafic.

Totuşi, ca urmare a imaginilor video pe care i le-am arătat, Inspectoratul de Poliţie a sectorului Rîşcani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău s-a autosesizat cu privire la cazul dat. În scurt timp urmează să fie identificați toți participanții în conflictul dat şi ulterior va fi luată o hotărâre.

Video: play.md

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!