in ,

(video) Poliţiştii din SUA vs cei din Moldova. Cum acţionează când au de-a face cu şoferi neascultători

Dacă la noi în ţară am văzut de nenumărate ori cât de milostivi sunt poliţiştii când au de-a face cu nişte şoferi încăpăţânaţi şi care se consideră mai presus decât legea, atunci trebuie să vedeţi pentru comparaţie videoclipul de mai jos.

Screenshot_11

Poliţiştii americani nu se joacă cu niciun şofer şi aceştia nu tolerează nici cel mai simplu strigăt în adresa lor.

Şoferul unei Toyota Sequoia a fost tras pe dreapta, a ieşit din maşină revoltat de faptul că a fost oprit şi s-a îndreptat ameninţător spre poliţist.

Bărbatul s-a apropiat prea mult de omul legii, încălcând regulile încă atunci când şi-a permis să iasă din maşină. Ca urmare, poliţistul a tras spre el cu un pistol cu electroşocuri.

De menţionat că în unele cazuri sunt folosite chiar arme de foc.

În Moldova, poliţiştii sunt nevoiţi să acţioneze în mod calm şi fără împuşcături, ca nu cumva să lezeze drepturile cetăţenilor care li se urcă în cap.

Vă mai amintiţi de un caz care s-a întâmplat în luna aprilie a acestui an, când şoferul unui microbuz de rută a fost oprit pentru că acesta avea perdele la geamurile din faţă?

Acesta la fel s-a enervat, s-a opus şi chiar s-a îmbrâncit cu poliţiştii noştri din cauză că aceştia doreau să-i scoată numerele de înmatriculare. Ultimii în schimb îi spuneau frumos: “Domnule, daţi-vă vă rog frumos la o parte” sau “Domnule, liniştiţi-vă”, cuvinte pe care nu le veţi auzi niciodată de la vreun poliţist din SUA.

Vezi mai multe: (video) Scandal pe un traseu naţional. Un şofer s-a îmbrâncit cu poliţiştii din cauza unor perdele

Vinatoarea dupa perdele :-):-) vor sa ii scoata placutele de inmatriculare pentru ca are perdele la geamurile din fata …

Gepostet von Ion Dimitrov am Dienstag, 5. April 2016