in , ,

(video) Porsche Center Moldova te invită să urmăreşti cursa 24h Le Mans

Porsche Center Moldova invită toţi pasionaţii de autosport să urmărească maratonul de 24 de ore de la Le Mans, în incinta showroom-ului de pe strada Calea Ieşilor 28/1, în ziua de sâmbătă 17 iunie 2017, de la ora 15:00. Cursa în sine va începe de la ora 16:00.

Porsche Center Moldova рад пригласить всех любителей автогонок и фанатов скорости на мероприятие "24 Heures du Mans" Прямая трансляция автомарафона будет проходить в автосалоне Porsche Center Moldova, по адресу Каля Ешилор 28/1. Ждем всех желающих в эту субботу, 17 июня. Начало в 15:00.Porsche Center Moldova învită toți împătimiţii ai sportului cu motor la vizionarea live a cursei de anduranță "#LeMans24 Transmisiunea în direct va avea loc în încinta salonul auto #PorscheCenterMoldovaAșteptăm toți doritorii sîmbătă, 17 iunie pe adresa str. Calea Ieșilor 28/1 salonul auto Porsche. Începutul 15:00.

Gepostet von Porsche Center Moldova am Mittwoch, 14. Juni 2017

Până atunci, să vedem cum merg pregătirile!

Porsche Le Mans teste 2017 11

Echipa Porsche LMP se pregăteşte intens de o nouă ediţie a celebrei curse de 24 de ore de la Le Mans. Două maşini Porsche 919 Hybrid au făcut deja 156 de tururi în cadrul zilei oficiale de teste.

Şase piloţi au urcat în maşini în acest weekend, pe rând, alături de Marc Lieb care va fi în acest an în rezervă. Ultimul a câştigat cursa în 2016 alături de Romain Dumas şi Neel Jani. Anume acestei echipei îi aparţine în prezent titlul de campioni mondiali.

Cel mai bun timp înregistrat în cadrul testelor oficiale, pentru un tur de 13.62 km, a fost de 3 minute şi 21.512 secunde! Acesta este cu 0.7 secunde mai repede decât s-a înregistrat în 2016.

Timpul îmbunătăţit a fost stabilit chiar dacă au intrat în vigoare unele restricţii la capitolul aerodinamică. După opt ore de teste, echipa Porsche LMP a ajuns la finiş pe locurile patru şi cinci, după maşinile rivalilor de la Toyota.

„Le Mans 2017 începe. Întoarcerea noastră la start ne provoacă doar emoţii pozitive. Desigur, fără doar şi poate, intenţionăm să ne continuăm aici povestea noastră de succes. Rezultatele testelor sunt deocamdată dificil de evaluat, pentru că ne-am ţinut de plan și ne-am concentrat pe setarea maşinilor înainte de cursă. Marți, masinile noastre se vor alinia la start pe circuitul Bugatti. După aceea, cea mai mare parte a echipei va pleca acasă să se odihnească și să-şi facă puteri înainte de efectuarea inspecției tehnice”, a spus vicepreşedintele subdiviziunii LMP1, Fritz Enzinger.

Fritz Enzinger Vice President Porsche LMP 1

„Ziua de teste pe care am avut-o în weekend-ul trecut a lăsat impresii diferite. Principalul obiectiv a fost pe configurarea mașinilor înainte de cursă și nu pe cel de a simula condițiile de calificare. În ciuda faptului că nu am putut parcurge până la capăt distanța planificată, am primit informații valoroase în ajunul concursului, referitoare la alegerea anvelopelor necesare şi viteza de uzură a acestora.

Maşinile celor de la Toyota au demonstrat o viteza impresionantă, iar noi nu le-ar putea prinde din urmă. În zilele următoare vom a analiza toate datele şi vom încerca să facem concluziile necesare despre cum putem să ne îmbunătățim rezultatele şi masinile noastre”, a declarat Andreas Seidl, şeful echipei Porsche LMP.

Echipajul nr.1, care va conduce un Porsche 919 Hybrid, va fi constituit din piloţii:

  • Neel Jani (33 de ani, Elveţia)
  • Andre Lotterer (35 de ani, Germania)
  • Nick Tandy (32 de ani, Marea Britanie)

Echipajul nr.2, care va conduce un alt Porsche 919 Hybrid, va fi constituit din piloţii:

  • Earl Bamber (26 de ani, Noua Zeelandă)
  • Timo Bernhard (în dreapta) (36 de ani, Germania)
  • Brendon Hartley (în dreapta) (27 de ani, Noua Zeelandă)

Pilotul de rezervă va fi Marc Lieb (în stânga), (36 de ani, Germania)

Porsche LMP Team Timo Bernhard 0

Să le urăm băieţilor mult succes!