in ,

(video) Porsche Macan facelift – premieră peste câteva zile! Până atunci ni se arată cum a fost pregătit

Porsche Macan facelift îşi va face debutul peste câteva zile! După ce a fost revizuit pe scară largă, al doilea SUV al mărcii va intra în scurt timp în a doua jumătate a ciclului său de viață.

Tradiţional cum o fac germanii înainte de premiere, ne spun că toate componentele noi au fost supuse unor teste de sarcină extinse în ultimele luni şi ne arată locurile în care maşinile au fost testate, în acest caz în Africa de Sud.

Porsche Macan este o adevărată poveste de succes. Începând cu anul 2014, Porsche a livrat peste 350.000 de unități în întreaga lume. SUV-ul compact a fost îmbunătățit semnificativ în ceea ce privește designul, confortul, conectivitatea și dinamica de conducere.

Toate componentele și aplicațiile noi au fost supuse unor sarcini extreme ca parte a testelor. În Africa de Sud, Macan facelift a trebuit să confirme pe drumuri asfaltate deosebit de aspre, prin praf cu pietriș și pasaje montane ostile, că este pregătit pentru lansare.

Coordonatorul Ralf Bosch și echipajul său de testare au luat prototipurile camuflate până la o înălțime de 3.400 de metri deasupra nivelului mării în Lesotho. Acolo, mașina sport mascată sub forma unui SUV compact, de asemenea, a demonstrat impresionant capacităţile sale în off-road.

Potrivit Porsche, lansarea lui Macan facelift va avea loc în China la sfârşitul lunii iulie curent.

Vezi neapărat: (video) Test Drive: Porsche Macan 2.0 – cel mai accesibil SUV al mărcii

Vezi şi: (video) Test Drive: Porsche Macan GTS pe Transfăgărășan

GALERIE FOTO:

Iti place articolul?