in , ,

(video) Premieră europeană: Noul Hyundai i30 N Line

După lansarea cu succes a primei mașini de serie care poartă insigna N, modelul i30 N, Hyundai Motor își extinde portofoliul de modele, introducând linia sau nivelul de echipare N Line în Europa. Hatchback-ul i30 N Line este primul model care îl are aplicat, cu elemente estetice la exterior și interior preluate de la modelul i30 N, pentru a spori atracția vizuală a unui i30 obişnuit.

Linia N Line nu se rezumă doar la capitol estetic, ci şi tehnic. Suspensia, mecanismele de frânare şi răspunsul propulsorului de asemenea sunt modificate pentru a adăuga condimente sportive suplimentare.

Modernizările pe care le aduce i30 N Line se potrivesc cu multe elemente introduse pe modelul de succes i30 N. Printre aceste upgrade-uri sunt barele de protecție față și spate, accentuate exclusiv pentru N Line cu o linie vopsită cu o culoare argintie. Jantele din aliaj de 18 inci sunt disponibile pentru prima dată pe un i30 cu 5 uși, creând o estetică mai dinamică.

Noua tobă de eșapament cu o terminaţie dublă este un alt indiciu care va deosebi o maşină cu nivel de echipare N Line de una obişnuită. Se adaugă la exterior şi câte o insignă specifică pe aripile faţă.

În ceea ce privește interiorul, clienții pot alege scaunele sport tapiţate cu piele ale brandului N, pentru un sprijin lateral mai bun. Volanul sport acoperit cu piele perforată, pedalele cu inserţii metalice și levierul cutiei de viteze dau șoferului o experiență de conducere mai atrăgătoare.

Pentru o dinamică mai sportivă de conducere, răspunsul suspensiei și motorului au fost rafinate pentru linia i30 N. Anvelopele PS4 Michelin Performance se adaugă pentru a se potrivi cu performanța de conducere îmbunătăţită. Mecanismele de frânare faţă au discuri cu un diametru de 16 inci în loc de 15 cât au pe o maşină obişnuită.

Nivelul de echipare N Line poate fi ales doar în combinaţie cu un automobil care are un motor pe benzină T-GDI de 1.4 litri cu 140 CP sau unul diesel CRDi de 1.6 litri cu 136 CP.

Noul Hyundai i30 cu pachet N Line va fi disponibil pentru a fi achiziţionat în majoritatea ţărilor europene din această vară.

buton subscribe

GALERIE FOTO: