in , ,

(video) Premieră în Rusia: Noua Lada Vesta Cross este primul sedan al mărcii care nu se teme de gropi

LADA îşi extinde gama de versiuni a unuia dintre cele mai populare automobile de pe piaţa rusă şi prezintă noul sedan LADA Vesta Cross.

Numit drept “primul vehicul din segmentul său”, acesta aduce la un loc designul neobișnuit și o caroserie clasică cu cele mai recente tendințe de piață și mai mult – funcționalitatea unui crossover!

Noul sedan este de fapt o interpretare în serie a conceptului său aproape identic, prezentat în 2016 la Moscova International Motor Show. Automobilul a fost conceput ținând cont de nevoile conducătorilor auto ruși, care au spus că au nevoie de o combinație între o maşină cu o caroserie sedan și una care are abilităţi în off-road.

Potrivit vicepreşedintelui executiv pentru vânzări și marketing Ian Ptacek, LADA Vesta Cross va fi o ofertă unică pe piață, ocupând o nișă liberă și deschizând un nou segment de automobile!

Vezi şi: (video) Vai şi amar. Iată cum se descurcă o Lada XRay pe un teren cu noroi

Dimensiunile mașinii sunt de: lungime – 4.410 mm, lățime – 1.785 mm, înălțime – 1.526 mm, ampatament – 2.635 mm. Garda la sol măsoară 203 mm, iar partea inferioară a caroseriei, spre deosebire de un model obişnuit, este acoperită de jur împrejur de un kit de protecţie din plastic.

Practicabilitatea pe drumuri proaste va mai fi asigurată de nişte roţi cu jante masive de 17 inci şi o suspensie diferită, una adaptată să reziste în timp şi în condiţii de teren accidentat.

Vezi şi: (galerie foto) Premieră: Noile Lada Vesta SW şi Lada Vesta SW Cross

În habitaclu se pot remarca nişte scaune care pot fi încălzite şi tapiţate cu o piele ECO, un panou de bord modificat pentru a diferenţia linia Cross de altele, un ecran tactil al sistemului multimedia, etc. Apropo, nici vorbă să poată avea un sistem de tracţiune integrală, însă clienţii vor avea acces la o transmisie automată.

Lada Vesta Cross 2018 9

Modelele Vesta sunt cele mai populare LADA de pe piața auto din Rusia. Ele sunt apreciate pentru că sunt stilate, au un interior confortabil și spațios, au o calitate înaltă a asamblării datorită folosirii liniilor Renault-Nissan și o gamă largă de opțiuni.

Detalii despre data startului vânzărilor, preţuri şi nivele de echipare, se vor anunţa mai târziu.

buton subscribe

GALERIE FOTO: