in , ,

(video) Premieră: Linia de echipare N Line, acum şi pentru noul Hyundai i30 Fastback

Cu mare inspiraţie din formele noului Hyundai i30 Fastback N, compania anunţă că modelul obişnuit i30 Fastback poate fi acum comandat cu linia de echipare N Line. În context, aceasta devine a doua maşină a mărcii care poate fi personalizată într-un astfel de mod, după i30 N Line, prezentat mai devreme în acest an.

Designul exterior modernizat pe care îl aduce N Line derivă din noul i30 Fastback N, recent prezentat la Salonul Auto de la Paris. Pachetul include o bară de protecție frontală exclusiv accentuată cu o linie argintie caracteristică și o grilă nouă de tip Cascading Grille, cu textură sub forma unui fagure. La fel în faţă, farurile includ elemente de culoare neagră la interior.

Pentru a accentua aspectul sportiv al automobilului din spate, N Line transmite bara de protecţie de pe i30 Fastback N, care include o linie reflectorizantă roșie, o lampă anti ceaţă triunghiulară și un difuzor special. Pe lateral nu există noi praguri, însă au fost adăugate insigne N Line pe ambele părţi, în zona aripilor frontale.

În habitaclu, clienții beneficiază de scaune sport N și de un volan sport. Pedalele cu inserţii metalice şi levierul diferit al cutiei de viteze de asemenea fac parte din această linie de echipare.

Pentru o experiență de conducere mai atrăgătoare, modelul i30 Fastback N Line cu motor pe benzină T-GDI de 1.4 litri cu 140 CP a fost rafinat în ceea ce privește suspensia, răspunsul motorului și sunetul produs de eşapament.

Mai mult, o astfel de maşină mai vine cu anvelope PS4 Michelin Performance, jante din aliaj de 18 inci şi discuri de frână mai mari.

Apropo, odată cu lansarea noului model, Hyundai anunţă că linia de echipare N Line poate fi acum comandată şi pe o maşină, fie hatchback sau fastback, cu motor pe benzină 1.0 T-GDI cu 120 CP. Un astfel de automobil va avea roţi cu jante din aliaj de 17 inci şi aceleași îmbunătățiri în materie de design.

Modelul Hyundai i30 Fastback N Line va fi disponibil în întreaga Europă la sfârșitul anului 2018.

GALERIE FOTO:

Iti place articolul?