in , ,

COOLCOOL

(video) Premieră mondială surpriză. Hyundai Elantra facelift a fost prezentat în SUA

Hyundai a prezentat acum câteva ore modelul actualizat Elantra care se vinde şi în ţara noastră, şi nu a făcut acest lucru iniţial acasă în Coreea de Sud. Jurnalişti auto au fost invitaţi la un eveniment special organizat pe neaşteptate în Utah, SUA.

Concomitent producătorul auto făcut publice informaţii şi imagini cu acest automobil în specificaţie americană.

Hyundai Elantra facelift este mai mult decât un facelift. Noi sunt farurile triunghiulare cu lumini de zi integrate şi stopurile LED, barele de protecţie, grila radiatorului, capota, hayonul, în timp ce formele laterale au rămas aceleaşi.

Hyundai Elantra facelift 2019 US spec 0

În gama de jante au apărut modele noi de 17 şi chiar 18 inci, iar pe hayon, în locul spaţiului pentru plăcuţa de înmatriculare, care a fost mutat pe bara de protecţie, va scri acum cu litere de tipar denumirea modelului pe centru.

Hyundai Elantra facelift 2019 US spec 1

În habitaclu a apărut un volan nou şi deflectoare ale sistemului de climatizare care au o formă diferită. A mai fost modificat panoul de bord, iar panoul de control al sistemului de climatizare a fost schimbat.

Ecranul sistemului multimedia măsoară în nivel de echipare de bază 7 inci, iar opţional se oferă unul tactil de 8 inci, precum şi un sistem de încărcare a telefoanelor prin inducţie electromagnetică.

Hyundai Elantra facelift 2019 US spec 22

Gama de motoare nu a suferit modificări. Hyundai Elantra va putea fi cumpărat în continuare în SUA cu o unitate natural aspirată 2.0 MPI cu 149 de CP, alături de alte două benzinare turbo şi cu patru cilindri T-GDI de 1.4 şi 1.6 litri, cu 130 şi 204 CP respectiv. În dependenţă de motorul ales şi nivelul de echipare, cutia de viteze poate fi manuală, automată sau robotizată cu dublu ambreiaj.

Hyundai Elantra facelift 2019 US spec 45

Câteva noutăţi există şi la capitolul sisteme de siguranţă şi asistenţă. Acum, cel puţin pe maşinile americane, în toate nivelele de echipare în afară de cel de bază sunt incluse câteva funcţii active. Printre acestea se numără: sistem de evitare a coliziunilor frontale prin aplicarea automată a frânelor, sistem de monitorizare a unghiurilor moarte, sistem de avertizare la ieşirea involuntară din banda de rulare, cameră video spate şi sistem Safety Exit Assist care blochează temporar deschiderea uşilor spate dacă sunt detectate alte maşini care trec pe alături.

Vânzările lui Hyundai Elantra facelift vor demara în SUA în toamna acestui an. Când va avea loc premiera versiunii europene deocamdată nu se cunoaşte.

Vezi şi: (foto) Hyundai Elantra facelift se pregăteşte pentru debut şi va arăta diferit de toate modelele din gamă

buton subscribe

GALERIE FOTO: