in , ,

(video) Premieră: Noul Ford Ranger Thunder – ediţie limitată cu design spectaculos și specificații unice

Ford lansează noul Ranger Thunder, o ediţie limitată care conferă celui mai bine vândut pickup din Europa un design spectaculos și specificații tehnice îmbunătățite. Livrările vor începe la finalul acestei veri.

Disponibil în doar 4.500 de unități în toată Europa, Ranger Thunder adaugă specificații exclusive de design interior și exterior câștigătorului premiului “Pickup-ul internațional al anului 2020” și opțiuni de ergonomie bine-cunoscute în echiparea standard, oferind un design și un nivel al confortului similare cu cele ale unui SUV, pe lângă capacitatea generoasă de încărcare și de remorcare.

Propulsat de motorul diesel Ford EcoBlue de 2.0 litri Bi-Turbo, care oferă un cuplu de 213 CP și 500 Nm (acelaşi stă şi pe Ranger Raptor), Ranger Thunder prezintă o cutie de viteze automată standard cu 10 rapoarte, permițând o schimbare lină a treptelor de viteză și performanță fără efort atât pe șosea cât și în off-road.

Derivat din bine-cunoscuta serie Ranger Wildtrak, Ranger Thunder combină specificații de top cu o capacitate de încărcare și remorcare optimizată și cu tracțiunea integrală.

Ranger Thunder este oferit într-o singură versiune de echipare, cu detalii atrăgătoare care evidențiază exclusivitatea modelului și accentuează caracterul său puternic.

Având nuanța Sea Grey, modelul este echipat cu jante din aliaj de 18 inci negre și prezintă inserții Ebony Black pe grila frontală, bara de protecție spate, scutul motorul, ramele proiectoarelor de ceață, barele de fixare a încărcăturii din benă și mânerele ușilor.

Accentele roșii îndrăznețe de pe grilă și de pe barele de fixare a încărcăturii din benă evidențiază detaliile cheie și sunt însoțite de etichete cu inscripția “Thunder” cu efect 3D, ce se află pe bandourile portierelor față, precum și pe hayon.

Farurile și luminile de ceață de tip LED cu contur negru sunt și ele în echiparea standard. Ranger Thunder include o protecție pentru benă și un rulou de acoperire a benei negru.

Interiorul confortabil și cu un aspect aparte oferă scaune din piele Ebony, cu broderie roșie “Thunder” și cusături distinctive pe volan, pe scaune, pe planșa de bord și în punctele cheie din habitaclu. Covorașele negre pentru podea sunt, de asemenea, standard și contrastează cu logo-ul evidențiat cu roșu.

Ford notează că Ranger a fost cel mai bine vândut pick-up din Europa în 2019, cu 52.500 de vehicule vândute.

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

GALERIE FOTO:

Vezi şi: