in , ,

(video) Premieră: Noul Opel Insignia Country Tourer şi Buick Regal TourX

O singură maşină prezentată de patru branduri într-o singură zi. De acest lucru a avut parte noul model Opel Insignia Country Tourer.

Varianta americană va fi prezentată în curând la Salonul Auto de la New York, în timp ce noul Opel la toamnă la Salonul Auto de la Frankfurt.

Break-ul dispune de un design exterior revizuit minor şi un kit de protecţie din plastic negru aplicat pe marginile de jos a caroseriei. Totodată, spre deosebire de un model Sports Tourer, garda la sol a noului Country Tourer este mai mare cu 20 de mm.

Standard noul Opel Insignia Country Tourer va fi oferit cu un sistem de tracţiune integrală şi un şasiu adaptiv FlexRide cu trei regimuri de funcţionare.

Datorită scaunelor care se pot rabata în proporţia 40/20/40 volumul portbagajului poate ajunge până la 1.665 de litri.

Printre alte dotări disponibile se numără: blocuri optice Matrix LED, sistem de acces fără cheie, monitorizare video la 360 de grade, cruise control adaptiv, sistem multimedia IntelliLink cu suport Apple CarPlay sau Android Auto, scaune ortopedice certificate de AGR, volan încălzit, etc.

Modelul va avea şi o capotă activă care vine să minimizeze traumele primite de pieton în cazul unui accident.

Gama de motoare pentru noul Opel Insignia Country Tourer nu a fost specificată, însă cel mai probabil va fi aceeaşi ca şi pentru modelul Sports Tourer: benzinare de 1.5 şi 2.0 litri (165 sau 260 CP) sau turbodieseluri a căror putere va varia între 170 şi 200 de cai. Transmisiile vor fi automate cu opt trepte.

Opel spune că viitorii clienţi vor avea acces şi la programul Exclusive pentru a-şi alege culoarea dorită pentru maşina care o vor primi la toamnă.

Vezi şi: (foto/video) Premieră: Opel Insignia Sports Tourer

Pe piaţa din Marea Britanie noul Opel Insignia Country Tourer va fi numit Vauxhall Insignia Country Tourer, în Australia – Holden Commodore Tourer F3Q, iar în SUA Buick Regal TourX.

Buick Regal TourX:

Holden Commodore Tourer F3Q:

Vauxhall Insignia Country Tourer:

Iti place articolul?