in , ,

(video) Premieră: Noul Porsche Panamera Sport Turismo primeşte versiunea Turbo S E-Hybrid. Iată cât costă în Moldova

În timp ce AutoBlog.MD testează în Croaţia noul Porsche Panamera Sport Turismo, producătorul german de automobile prezintă şi anunţă startul procesării comenzilor pentru o nouă versiune a acestui model.

https://www.youtube.com/watch?v=Mya0r6XF8Mc

Începând de astăzi noul Porsche Panamera Sport Turismo este disponibil într-o versiune plug-in hybrid Turbo S E-Hybrid, care o transformă într-o maşină capabilă să producă în total 680 de CP şi 850 Nm de cuplu!

La baza acestei unităţi de propulsie stă un motor V8 de 4.0 litri, care lucrează împreună cu un electromotor, un set de acumulatori din litiu-ion şi o cutie de viteze robotizată cu opt trepte.

Noul Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo accelerează de la 0-100 de km/h în 3.4 secunde, iar viteza maximă pe care o poate atinge este egală cu 310 km/h. Consumul mixt de combustibil în regim combinat este de doar 3 litri/100 de km parcurşi.

Doar cu energie electrică automobilul se poate deplasa până la 49 de kilometri şi în acest caz viteza maximă va fi de 140 de km/h. Setul de acumulatori poate fi reîncărcat în 2.4 – 6 ore, în dependenţă de încărcătorul ales.

Printre alte dotări care vin standard pe o astfel de maşină se numără: mecanisme de frânare carbono-ceramice, sistem anti-ruliu, sistem de distribuţie a cuplului Porsche Torque Vectoring Plus (PTV Plus), sistem de climatizare automată, sistem de tracţiune integrală, cruise control adaptiv, eleron activ, roţi directoare spate, jante de 21 de inci, suspensie pneumatică PASM, etc.

Noul Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo poate fi comandat cu două scaune individuale sau cu o banchetă cu trei locuri pentru pasagerii spate. Volumul portbagajului măsoară 425 de litri şi poate fi mărit până la 1.295 de litri.

Preţul de start pentru o astfel de maşină în ţara noastră este de 172.700 de euro.

Vezi şi: (video) Premieră mondială: Porsche anunță cea mai puternică Panamera – Turbo S E-Hybrid! Avem prețurile pentru Moldova

GALERIE FOTO: