in , ,

(video) Premiera noului Porsche 911 este LIVE pe AutoBlog.MD

AutoBlog.MD are onoarea să transmită în direct de pe coasta de vest a Statelor Unite ale Americii evenimentul de prezentare în premieră mondială a noii generaţii Porsche 911. De asemenea, vom relata un reportaj exclusiv despre automobil, asta pentru că suntem singura entitate de presă din Republica Moldova care va fi prezentă în premieră la Salonul Auto de la Los Angeles.

Din cauza fusurilor orare, evenimentul organizat de Porsche va începe dimineaţa devreme, la ora 5:00 a zilei de miercuri, 28 noiembrie. Chiar dacă unii dintre voi se vor odihni la acea vreme, ştim că alţii ne vizitează şi noaptea, motiv pentru care lăsăm transmisiunea aici.

Ulterior, doritorii pot viziona o înregistrare a prezentării în timp ce îşi iau micul dejun şi până când vom publica un articol dedicat cu toate detaliile.

Reluare pe Youtube

Ok, până vom vedea maşina în toate detaliile şi până vom pregăti un reportaj despre ea, iată impresiile fostului pilot de Formula 1 Mark Webber despre a opta generaţie Porsche 911. Acesta a făcut câteva ture pe poligonul de teste Weissach a companiei, cu o maşină parţial camuflată, în care “co-pilot” era vicepreședintele liniei de modele 911 şi 718 “Mr 911” August Achleitner, după care şi-a spus impresiile în faţa unei camere.

“Într-un cuvânt, testul a fost minunat. Există atât de multe puncte de atracție. De exemplu, ecartamentul extins al punţii din faţă, pare să-i dea o performanță mai mare în viraje și manevrabilitatea devine astfel și mai precisă. Diferitele dimensiuni ale roților din față și din spate fac o mare diferență în ceea ce privește stabilitatea atunci când schimbați rapid direcția. În ceea ce privește designul, îmi place: este foarte clar și tipic Porsche”, a remarcat Webber.

Vezi neapărat: (update) Designul exterior al noului Porsche 911 a fost deconspirat

Apropo, Mark Webber este omul care ne arată interiorul noului Porsche 911 fără camuflaj. O imagine în acest sens s-a strecurat pe internet, dar nu a fost făcută publică de către producătorul german.

Din fotografie vedem că planşa de bord a maşinii este una complet nouă, cu două linii orizontale generale, între care se va găsi un ecran tactil în format 16:9 al sistemului multimedia, dar şi un panou de bord nou. Acesta din urmă va fi compus la fel din cinci ceasuri, însă patru din ele vor fi afişate digital pe două ecrane, în timp ce unul singur, turometrul, va rămâne analogic poziţionat pe centru.

Volanul noului Porsche 911 va fi la fel unul nou, multifuncțional şi cu padele de comutare manuală a treptelor transmisiei. În continuare, sub ecranul sistemului multimedia mai putem observa cinci butoane pentru comenzi dedicate, iar mai jos deflectoare ale sistemului de climatizare reglabile manual şi nu digital cum este pe Panamera.

Consola centrală are o formă identică cu cea a modelului care intră în istorie, însă aranjamentul comenzilor şi însăşi butoanele sunt diferite. O nouă formă are şi levierul cutiei de viteze care este deosebit de compact. Încă o noutate este prezenţa unui suport pentru pahar în preajma cotierei.

Automobil din imagini este dotat cu nişte scaune profilate, ventilate, cu suporturi laterale pronunţate şi tetiere integrate. De asemenea, ţinem să menţionăm că noul Porsche 911 are un ampatament mai mare şi acest lucru va permite alocarea unui spaţiu mai mare pentru eventuala transportare a unor pasageri pe locurile din spate.

Staţi aproape, urmează mai multe detalii!

Iti place articolul?