in , ,

(video) Premieră: Porsche a anunțat noile 718 Boxster GTS și 718 Cayman GTS

Porsche își lărgește gama cu două noi versiuni a modelelor Porsche 718 Boxster și Porsche 718 Cayman. Mai nou acestea sunt disponibile la comandă acum în versiune GTS, iar prețurile pornesc în Moldova de la 69.000 euro pentru 718 Cayman GTS sau 70.700 euro pentru 718 Boxster GTS.

Puterea automobilelor echipate cu motoare boxer cu patru cilindri și un volum de 2.5 litri este acum de 365CP/430 Nm (1.900-5.000 rpm) și acest lucru s-a datorat instalării unui noi sistem de admisie și optimizării turbo compresorului. Puterea este mai mare cu 15 CP comparativ cu modelele 718 S și cu tocmai 35 de CP mai mulți decât aveau predecesorii în versiuni GTS cu motoare natural aspirate.

Ambele mașini au propulsoare cuplate standard la o transmisie manuală cu șase trepte, iar opțional se poate opta pentru Porsche Doppelkupplung (PDK).

Modelele GTS mai sunt echipate standard cu pachet Sport Chrono, sistem Porsche Torque Vectoring (PTV) cu un diferențial mecanic spate și cu Porsche Active Suspension Management (PASM) care poate micșora garda la sol cu 10 mm.

Cu PDK și pachet Sport Chrono accelerația 0-100 de km/h o face în 4.1 secunde. Viteză maximă se oprește la 290 de km/h.

Modelele GTS nu ies în evidență doar în materie de tehnologie, ci și de asemenea în designul vizual. Noul pachet Sport Design subliniază caracterul sportiv al acestor automobile. Blocurile optice Bi-Xenon și stopurile sunt fumurii. Bara de protecție posterioară încorporează un difuzor de culoare neagră, iar terminațiile eșapamentului sport sunt poziționate pe mijloc. O culoare neagră mai are denumirea modelului, logourile laterale GTS și jantele care măsoară 20 de inci.

La interior își face simțită prezența cronometrul integrat în planșa de bord, dotare care vine standard și este parte a pachet Sport Chrono. Ambii pasageri vor putea călători pe niște scaune sport tapițate cu piele și Alcantara. Versiunea Plus a acestor scaune aduce logouri GTS și reglare electronică care mărește confortul și suportul lateral. Aceeași Alcantara mai poate fi găsită pe volan, cotiere și consola centrală.

Pentru pasionații de condus într-un regim sport există aplicația Porsche Track Precision App (PTPA), care îi permite celui din spatele volanului să înregistreze automat, să vizualizeze și să analizeze informații despre condus pe telefon.

Porsche 718 Boxster GTS și 718 Cayman GTS sunt disponibile la comandă acum.

https://www.youtube.com/watch?v=_Sks0rtB0NM

What do you think?