in ,

(video) Primul McLaren Senna livrat în SUA îi aparţine lui Michael Fux şi arată spectaculos

Primul exemplar al celui mai extrem model stradal construit de McLaren, noul Senna, care a fost livrat pe continentul nord-american, îi aparţine lui Michael Fux. Antreprenorul, filantropul şi colecţionarul de automobile şi-a luat în primire supercarul în New York City.

I’m going to drive the FUX outta this car. #mclarensenna @mclarenauto #michaelfux #fuxwithyaboy

O postare distribuită de Michael Fux (@fuxwithmichael) pe

Acest McLaren Senna se remarcă în primul rând printr-o listă de dotări scumpe, aplicate prin intermediul subdiviziunii McLaren Special Operations.

În special iese în evidenţă o caroserie făcută integral din fibră de carbon expusă la vedere, vopsită în culoarea personalizată şi pe care nu şi-o mai poate comanda nimeni – Fux Green. Aceasta conţine 67 de părţi şi au trebuit aproximativ 1.000 de ore de muncă pentru a le produce.

Piuliţele albastre şi roşii de prindere centrală a jantelor lustruite completează exteriorul, în timp ce culoarea din afară trece şi înăuntru pe numeroase inserţii din fibră de carbon. Pentru contrast este aplicată o tapiţerie de o culoare albă imaculată, alături de cusături de culoare verde.

În verde sunt vopsite şi mecanismele hidraulice cu ajutorul cărora se deschid portierele, în timp ce plafonul a fost acoperit cu Alcantara.

Maşina cu 800 de CP se alătură colecţiei lui Michael Fux, din care face parte şi un McLaren 720S personalizat prin intermediul culorii exclusive Fux Fuchsia. Mai deţine şi un McLaren 12C în culoare McLaren Orange, dar şi un 12C Spider într-o nuanţă purpurie.

Exemplarul McLaren Senna în culoare Emerald Green va putea fi văzut în public la evenimentul The Quail, A Motorsports Gathering, care se va desfăşura din 24 august 2018. Producătorul britanic de maşini super sport mai menţionează că aproape o treime din cele 500 de Senna care se vor produce au fost comandate de clienţi din America de Nord.

Vezi şi: (foto) MSO a umplut noul supercar Senna cu fibră de carbon şi asta costă doar 300000 de lire sterline

You see me now … 1st Mclaren Senna delivered to US. #michaelfux #fuxwithyaboy @mclarenauto

O postare distribuită de Michael Fux (@fuxwithmichael) pe

Primul contact cu McLaren Senna: GENEVA 2018: Standul McLaren – Reportaj Video AutoBlog.MD

Iti place articolul?