in ,

(video) Primul trailer complet al noului sezon The Grand Tour a apărut pe internet

Amazon Prime Video, serviciul de streaming prin care emisiunea cu tematică auto The Grand Tour este transmisă online, a prezentat primul teaser complet al celui de-al doilea sezon. Primul episod va fi difuzat la 8 decembrie 2017 şi nu mai devreme cum s-a vehiculat anterior.

Noile episoade în care vom vedea aventura trio-ului de prezentatori Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May vor fi difuzate săptămânal, în exclusivitate pentru membrii care deţin un abonament Prime.

Vezi neapărat: Concurs AutoBlog.MD: Punem la bătaie un set de anvelope de iarnă pentru mașina ta!

https://youtu.be/v_NRSoVncJQ

Astfel, în sezonul 2 al The Grand Tour, cei trei experţi auto vor continua să testeze unele dintre cele mai interesante automobile de pe planetă şi în acelaşi timp să exploreze noi locaţii prin care nicio roată nu a călcat. Maşinile pe care le vom vedea: de la unele retro până la cele mai noi super şi sportcar-uri.

Filmările pentru sezonul doi al emisiunii au avut loc pe cinci continente, echipa vizitând ţări ca: Croaţia, Mozambic, Emiratul Dubai, Spania, Elveţia, statele Colorado şi New York. De această dată cortul din care va fi prezentată emisiunea nu va mai călători, ci se va afla permanent în regiunea britanică Cotswolds.