in , ,

(video) Problema traficului lent este şi în şoferi. Iată ce se întâmplă mai mereu în intersecţia Burebista-Sarmizegetusa

Incredibil, dar adevărat! Se dovedeşte că problema traficului lent şi a ambuteiajelor nu este nici pe departe doar din cauza reparaţiilor pe strada Albişoara de exemplu, fapt pe care mulţi sunt supăraţi, sau din cauza altor străzi închise temporar pentru circulaţie, ci şi din cauza încălcărilor elementare de reguli de circulaţie, unde mai pui şi numărul mare de autovehicule!

Un exemplu este acest haos, care se întâmplă zilnic în proximitatea intersecţiei străzilor Burebista şi Sarmizegetusa din sectorul Botanica. Imaginile nu au nevoie de prea multe comentarii pentru că, până şi coloana sonoră a filmuleţului explică atitudinea participanţilor la trafic care apar în vizorul camerei încălcând.

Буребиста / СармизегетузаВот такая фигня там постоянно!

Gepostet von Виталий Вежливый am Montag, 14. September 2020

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi: