in , ,

(video) Producătorii auto s-au pus pe şotii din nou. Top 10 păcăleli cu ocazia zilei de 1 aprilie

A devenit deja o tradiţie ca, de Ziua păcălelilor, producătorii de automobile să-i impresioneze pe fani cu idei interesante și neobișnuite, unele dintre care s-ar putea transforma în realitate în viitor!? Anul acesta nu a fost o excepţie şi am adunat 10 cele mai bune glume pe care le-au făcut unii dintre ei.

Vezi glumele de anul trecut: (foto/video) 12 cele mai interesante glume pe care producătorii auto le-au făcut de 1 aprilie

1. Cei mai activi au fost cei de la Lexus. Oficiul rus al companiei le propune proprietarilor sedanului IS să câștige niște bani în plus. Cei care dețin astfel de modele au de obicei un salariu destul de bun, însă vorba ceea: mai mulți bani nu încurcă niciodată.

Astfel, dezvoltatorii propun actualizarea sistemului multimedia, care, în consecință va putea genera Bitcoin. Apropo, cu cât viteza este mai mare, cu atât mai multe monede virtuale vor fi produse, însă nu trebuiesc uitate regulile de circulație.

2. De asemenea, filiala Lexus Europa propune o abordare fundamental nouă la cumpărarea unei mașini noi. Marca japoneză, în parteneriat cu firma 23andMe, companie care oferă servicii de diagnostic genetic, au introdus o nouă modalitate de achiziţionare.

Serviciul Genetic Select va fi disponibil din 1 aprilie în toate centrele Lexus. Acesta permite configurarea oricărei mașini conform preferințelor conducătorului auto. De exemplu, acesta va ajusta nivelul umbririi geamurilor pentru a vă proteja de razele ultraviolete.

Testul genetic va dura doar 10 minute și poate fi efectuat chiar după procurare, deoarece este nevoie doar de saliva clientului. În 48 de ore, la domiciliu va fi livrat automobilul, pentru care nici măcar nu este nevoie de o cheie. Pentru a-l porni este necesar doar de lins partea superioară a volanului.

https://youtu.be/fuDYKljzcZE

3. Scania recomandă șoferilor de camioane să încerce noul sistem de securitate DREAM. În salonul autovehiculelor vor fi instalați senzori care monitorizează oboseala celui din spatele volanului şi în cazul în care atenția de la drum îi este distrasă sau se pierde, va fi afișat un indicator luminos pe volan, sub forma unei cești de cafea, pentru ca șoferul să facă o pauză și să evite un accident grav.

Conducătorii auto din păcate nu reacționează doar la un simplu LED şi de aceea Scania a decis să consolideze acest sistem de siguranță. În cazul în care indicatorul menționat a apărut, șoferul poate apăsa acel buton de pe volan şi drept urmare prin deflectoarele sistemului de climatizare va fi pulverizată o aromă de cafea, ceea ce îi va permite să se concentreze și să parcurgă alţi 10-15 km până la un hotel.

4. Echipa de Formula 1 Mercedes-AMG Petronas Motorsport a anunțat cu regret că Lewis Hamilton a decis să renunțe la campionatul din acest sezon și să-și înceapă o carieră în MotoGP. Cu toate acestea, germanii sunt încă încrezători că Hamilton va reveni după semnarea unui nou contract.

Vezi şi: (foto) Noua MV Augusta F4 LH44 – motocicleta la care a pus umărul şi Lewis Hamilton

5. Porsche a realizat că sedanurile pe benzină, motorină sau electricitate, precum și crossover-urile, hatchback-urile, break-urile și chiar camioanele, nu mai surprind pe nimeni în ziua de azi! De aceea producătorul german a decis să dezvolte un tractor sport electric. Numele pe care l-a primit este unul intrigant – Mission E tractor.

Designul său a fost proiectat pe baza conceptelor Mission E și Mission E Cross Turismo, iar sub capotă există o unitate de propulsie care produce 700 CP. Cu acești parametri a devenit un campion printre mașinile agricole și nu îi va fi rușine să apară pe Nurburgring.

6. Subdiviziunea britanică a companiei Honda a lansat o versiune decapotabilă şi conceptuală a modelului CR-V! Disponibil în showroom-uri începând cu 1 aprilie, această versiune unică a celui mai bine vândut SUV din lume este bazată pe o platformă actuală și poate avea doar un singur motor pe benzină sub capotă.

După cum se vede, versiunea de lansare a modelului nu va avea un acoperiș, nici unul hard-top sau soft-top rabatabil. Acest design inovator îl transformă într-un vehicul exclusiv pentru un climat mai însorit și, prin urmare, complet inutil pentru vara britanică de două zile, care se desfășoară în mod tradițional în luna mai.

Conceptul CR-V roadster a fost creat prin înlăturarea atât a montantului de mijloc B, cât şi cel posterior C, pentru a crea un flux elegant din față până în spate.

Și în timp ce acest prototip inovator cu siguranţă va întoarce capurile oamenilor, designerii, care sunt de fapt membrii echipei de PR și cărora li s-a dat un polizor unghiular, estimează că rigiditatea structurală a mașinii a fost redusă în general cu aproximativ 100%, făcându-l în prezent complet impracticabil.

“Este o direcție complet nouă pentru CR-V și deschide o piață inexistentă până acum”, declară Eipurirufuru, numele unui reprezentant Honda care de fapt este un cuvânt din japoneză tradus prin “Ziua Păcălelilor”.

“Obiectivul nostru este oarecum reținut, începând de la zero mașini vândute, dar suntem încrezători că, odată ce eliminăm micile probleme, cum ar fi absența acoperișului și faptul că structural, mașina este total greșită, aceasta va zbura, pur și simplu, din showroom-uri”.

Honda anunţă că preţul de start va fi jumătate din preţul unui CR-V actual, asta deoarece clienții primesc doar jumătate din mașină.

7. Aston Martin, de asemenea s-a gândit că ar trebui să încerce ceva nou și a prezentat monster truck-ul Project Sparta, creat pe baza modelului DBX, viitorul său SUV. Mașina este pusă în mişcare de o unitate de propulsie hibridă, împrumutată de la hipercarul Valkyrie AMR Pro, care produce peste 1.115 CP.

Potrivit informaţiilor, mașina a fost construită într-un singur exemplar pentru un “client foarte specific”, pilotul Aston Martin Darren Turner, câștigător al cursei de 24 de ore de la Le Mans, ediţia 2017.

8. Producătorul britanic de maşini MG propune utilizarea lânii de Alpaca în loc de motorină pentru a îmbunătăți situația ecologică. Cu toate acestea nu este clar ce va ieşi prin eşapament.

9. Skoda a prezentat o nouă soluţie Simply Clever. A dezvoltat pentru noul Karoq tetiere inteligente cu difuzoare încorporate care pot elimina sunetele incomode, în special strigătele copiilor neascultători.

Vezi şi: (video) Test Drive: Skoda Karoq 1.5 TSI DSG

10. SEAT Arona Copper Edition este cel mai nou model al companiei şi este prima maşină care cu adevărat te costă să o conduci. Rulând doar dacă se introduc monede într-un slot din preajma consolei centrale, producătorul spaniol doreşte astfel să ajute trezoreriile mai multor ţări care îşi doresc să scoată cât mai repede din circulaţie unele monede din cupru.

Doar în Marea Britanie există în jurul a 15 miliarde de monede de 1 sau 2 peni.

Iti place articolul?