in ,

(video) Proprietarul primului McLaren Senna a pornit imediat într-o călătorie pe o distanţă de 1400 de km

Primul McLaren Senna a fost livrat proprietarului său, un om de afaceri britanic, la sfârşitul lunii iulie curent. La doar câteva zile după aceasta, David Kyte a plecat cu noua sa achiziţie într-o călătorie până în sudul Franţei, pentru a încerca maşina pe circuitul Paul Ricard.

Distanţa parcursă a fost de 1.400 de kilometri, la fel cum au înregistrat pe odometru alte trei exemplare Senna, un model 720S şi un nou 600LT care i-au ţinut companie. Printre şoferi s-a numărat şi nepotul lui Ayrton Senna, Bruno Senna.

McLaren Senna Trip Paul Ricard 9

Primul nostru contact cu McLaren Senna: GENEVA 2018: Standul McLaren – Reportaj Video AutoBlog.MD

Primul McLaren Senna cu numărul şasiului 001 a fost vopsit în culoarea unică MSO Aurora Blue şi are deasupra finisată o livrea în culoarea MSO Anniversary White. Combinaţia de culori este asemănătoare cu cea de pe un Bugatti Veyron L’Or Blanc. Etrierele mecanismelor de frânare sunt vopsite în culoarea MSO Bespoke Burton Blue, iar piulițele centrale de prindere a jantelor în Volcano Red.

Automobilul mai este personalizat prin nişte semnături reproduse ale lui Ayrton Senna pe uşi, anii în care a câştigat titlul de campion mondial în Formula 1 gravaţi pe pedala de acceleraţie şi aspectul circuitului Interlagos din Sao Paulo, Brazilia, pe care în prezent se desfășoară Marele Premiu de F1 local, cu insigna McLaren care marchează linia de start/finiş.

McLaren Senna Trip Paul Ricard 11

Şi habitaclul a fost personalizat de către McLaren Special Operations în conformitate cu cerinţele proprietarului. Pe scaunele sport este prezentă Alcantara de culoare neagră şi cu accente roşii, cu cusături contrastante şi cu logouri “S” brodate pe tetiere. Nu lipsesc nici inserţiile din fibră de carbon, unele fiind vopsite într-o culoare roşie. Cheile automobilului de asemenea sunt realizate în carbon roşu colorat.

Înainte de a pleca în călătorie, proprietarul maşinii a decis să-i protejeze caroseria, care a fost vopsită în peste 600 de ore de muncă, cu o folie transparentă. Cu această ocazie putem vedea cum se spală un McLaren Senna, cum se aplică folia, dar şi formele modelului îndeaproape.

Vezi neapărat: (video) Primul McLaren Senna livrat în SUA îi aparţine lui Michael Fux şi arată spectaculos

GALERIE FOTO: