in ,

(video) Proprietarul unui Tesla Model S a sărit peste un Mercedes E-Class şi a ajuns în vitrina unui showroom

Un Tesla Model S scăpat de sub control a aterizat în curtea unui dealer Mercedes și a luat cu el, pe lumea cealaltă, un Mercedes Clasa E aflat în parcare.

Pe măsură ce numărul exemplarelor Tesla vândute în Europa crește considerabil, se înmulțesc și accidentele, având în vedere că Model S, spre exemplu, este un sedan destul de rapid.

Cel mai recent accident s-a petrecut în Londra și ar putea să fie considerat unul dintre cele mai ciudate pe care le-am văzut.

Vezi şi: (foto) Un sedan Tesla Model S, transportat într-o stare deplorabilă prin Găgăuzia

Șoferul sedanului electric a pierdut controlul mașinii într-un sens giratoriu din apropierea dealerului Mercedes și a sărit pe o distanță de aproximativ 10 metri, aterizând fix în geamul showroom-ului.

Tesla vs Mercedes Crash

Don't drink and drive…even on autopilot.

Gepostet von This is Happening am Donnerstag, 3. November 2016

Nu înainte de a trece pe deasupra unui Clasa E pe care l-a avariat destul de serios. Având însă în vedere că aproape două tone au aterizat pe acoperișul său, Mercedes-ul a făcut față cu brio impactului, celula de rezistență fiind aproape intactă.

Nici Tesla Model S nu s-a lăsat mai prejos, reușind să își protejeze cu succes ocupanții. Nu-l va proteja însă pe șofer de eventualele repercursiuni legale și de posibilele daune pe care va fi nevoit să le plătească.

Vezi şi: (foto) Un nou accident cu implicarea unui Tesla Model X. Vinovat s-ar face autopilotul

tesla-flew-over-car-mercedes

tesla-mercedes-dealerhip-crash-3

tesla-mercedes-dealerhip-crash-4

tesla-flew-over-car-mercedes-2

Sursă: Automarket, Electrek