in ,

(video) Prototipul Porsche 919 Hybrid s-a deplasat prin traficul din Londra ca o maşină obişnuită

Prototipul sport Porsche 919 Hybrid, câștigător al maratonului “24 de ore de la Le Mans”, a fost condus pe străzile din Londra.

Automobilul a fost implicat în filmarea unui videoclip promoţional pentru hibridul Panamera S E-Hybrid. În spatele volanului maşinii de curse era pilotul Mark Webber.

Vezi şi: (foto/video) Porsche a câştigat pentru a 18-a oară cursa de 24 de ore de la Le Mans

După cum au menționat cei de la “Porsche”, prototipul Le-Mans s-a deplasat pe străzile metropolei fără ca acestea să fie închise.

Mașina a pornit de la Park Lane din centrul Londrei, a condus prin Hyde Park, Piccadilly Circus, Trafalgar Square, Charing Cross, Piața Parlamentului, și apoi a traversat podul Westminster.

Ulterior automobilul s-a întors şi a trecut din nou traseul.

porsche-panamera-4-e-hybrid-919-hybrid-in-london

Amintim că versiunea hibridă Porsche Panamera este dotată cu un V6 twin-turbo care dezvoltă 330 CP, alături de un motor electric cu alţi 136 CP şi un set de acumulatori din litiu-ion. Automobilul accelerează până la 100 de km/h în 4.6 secunde, iar viteza maximă este egală cu 278 km/h.

Vezi mai multe: (foto/video) Premieră mondială: Noul Porsche Panamera 4 E-Hybrid

În acelaşi timp prototipul sport are o unitate de propulsie hibridă bazată pe un motor turbo cu un volum de 2.0 litri, care produce 900 de cai putere.

Vezi mai multe: (foto/video) Cel mai de temut concurent pentru Audi R18. Porsche a actualizat bolidul 919 Hybrid

porsche-panamera-4-e-hybrid-919-hybrid-in-london-1

Iti place articolul?