in , ,

(video) Puţini le pot vedea! Iată cum sunt testate maşini noi pe circuitul închis Nurburgring

O compilaţie de secvenţe video interesante surprinse pe circuitul Nurburgring, în zile în care acesta se închide pentru publicul care vine să stea după parapete, dar şi pentru marea majoritate a vizitatorilor cu maşini personale, a fost făcute publice.

Un entuziast auto care stă anual cu săptămânile prin zonă a filmat peste 20 de prototipuri de teste ale unor viitoare modele noi, ale unor maşini care urmează să intre în acest an în producţia de serie sau a unora deja cunoscute, dar care sunt dotate cu motoare şi alte componente de pe modele viitoare.

svj

Imaginile video au fost înregistrate în zile speciale, pe care proprietarii circuitului german le oferă pentru teste unui număr limitat de producători auto, producători de anvelope sau de componente auto. În tot acest timp niciun alt automobil “civil” nu are acces pe traseu.

Printre automobilele surprinse se numără o versiune “hardcore” a supercarului Lamborghini Aventador sau a lui Mercedes-AMG GT R, viitoarele modele BMW Z4, Seria 8 sau X7, noile generaţii Toyota Supra, Mercedes-Benz GLE sau Range Rover Evoque, etc.

De asemenea, au mai fost văzute la teste exemplare Chevrolet Corvette ZR1 sau a noului Ferrari 488 Pista care în curând va ajunge la mai mulţi proprietari.

https://www.youtube.com/watch?v=anUFGndYbB0

Vezi şi: (video) Accident grav pe Nurburgring. Pasagerii unui Mercedes-Benz s-au răsturnat de câteva ori

https://www.youtube.com/watch?v=3jBTCzoaEEg

buton subscribe