in , , ,

OMGOMG COOLCOOL WTFWTF LOLLOL AngryAngry LoveLove

(video/update) Accidentul cu o maşină răsturnată în raionul Leova: s-a întâmplat din cauza unei pene de cauciuc

(update #2, 19:30) Imagini de la faţa locului accidentului, unele pe care poliţia nu a avut să ni le dea la solicitare, pentru a vedea urmările.


(update #1, 16:00) Noi detalii despre acest accident, unul mai ieşit din comun, ne-au fost comunicate de poliţie. Potrivit informațiilor oficiale, poliția din Leova a fost sesizată prin intermediul serviciului 112 referitor la cele întâmplate în apropiere de localitatea Sărata Nouă la ora 11:30, astăzi.

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că automobilul de marca Mazda, la volanul căruia se afla un tânăr de 21 ani, având ca pasager un tânăr de 18 ani, ambii locuitori ai satului Cazangic din raionul Leova, deplasându-se pe traseul R-46, între localitățile Sărata Nouă și Iargara, s-a răsturnat în urma unei pene de cauciuc la roata stângă de pe osia frontală. În consecință automobilul a fost proiectat pe sensul opus al drumului, acolo unde a ajuns cu roţile în sus.

În urma accidentului nimeni nu a avut de suferit. Atât șoferul, cât și pasagerul, au refuzat să le fie acordat ajutor medical. Ulterior polițiștii au mai stabilit că șoferul nu deținea permis de conducere. Cazul dat a fost înregistrat și se examinează suplimentar.


(14:37, ştire iniţială) Raionul Leova: Momentul răsturnării unei maşini care intră cu viteză într-o curbă, surprins de o cameră

Un accident rutier grav cu răsturnarea unui automobil a fost surprins astăzi pe un drum din raionul Leova, între localităţile Sărata Nouă şi Iargara. Imaginile cu ceea ce s-a întâmplat au fost surprinse de camera de bord dintr-o altă maşină care rula pe sensul opus, în întâmpinare.

Din clipul postat pe pagina AutomobilistMD se poate observa cum s-a produs exact totul. Conducătorul maşinii din imagine a intrat cu o viteză mare în curbă, fără să o adapteze, iar în rezultatul forţelor, pe care le ştim din fizică, inevitabil s-a răsturnat.

Contactată de AutoBlog.MD Silvia Vetcu, ofiţerul de presă al IGP, ne-a comunicat din informaţii preliminare că nicio persoană nu a avut de suferit în urma incidentului cu implicarea unei Mazda de culoare roşie. Șoferul urmează a fi supus testului alcoolscopic pentru a se afla dacă conducea în stare de ebrietate sau nu.

Ca prin minune şi într-un ultim moment, şoferul care a mers în întâmpinarea “cascadorului” a reuşit să evite impactul, după care a tras pe acostamentul din partea stângă a drumului pentru a acorda careva suport. Dacă s-a ales câtuşi de puţin cu maşina personală avariată sau zgâriată nu se cunoaşte.

🚔🚨Accident rutier raionul Leova,între localitățile Sarata nouă și Iargara,ora 11:00.Cel mai probabil șoferul a pierdut controlul volanului într-o curbă periculoasă,ca urmare acestor acțiuni automobilul s-a inversat pe acostament,fiți prudenți respectați regimul de viteză❗️❗️❗️

Gepostet von AutomobilistMD am Montag, 14. September 2020

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Iti place articolul?

-3 points
Upvote Downvote