in , ,

LOLLOL

(video) Rambo din Străşeni. Neînţelegeri în trafic, cu bâta, în sectorul Ciocana

UPDATE: Inspectoratul Național de Patrulare a identificat șoferul în cauză, care a și fost sancționat. Acesta s-a dovedit a fi un tânăr de 23 de ani, din raionul Strășeni. Individul riscă amendă de până la 14.000 de lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 3 ani.


Doi tineri au încercat să-și rezolve o neînțelegere cu un alt șofer în trafic, dar se vede că nu le-a ajuns curaj să o facă până la capăt. Imaginile ar fi fost surprinse duminică, 3 aprilie, pe strada Milescu Spătaru din sectorul Ciocana al Capitalei, scrie today.md

Din imaginile surprinse de o cameră de bord se vede cum un tânăr a oprit automobilul de model Honda, a ieșit din automobil cu o bîtă și a început să-l amenințe pe un alt șofer care se afla la volanul unui automobil Toyota Prius.

În susținerea șmecherului cu bîta a sărit și amicul său, însă se pare că nu le-a ajuns curaj să-l atace pe celălalt șofer, iar la scurt timp au urcat în automobil și și-au văzut de drum.

Nu cunoaștem care a fost motivul conflictului dintre cei doi șoferi, dar este cert că cei doi cu Honda au vrut să-l intimideze, însă a ieșit cu totul invers.

Vezi şi: (video) O ceartă în trafic a dus la un accident groaznic