in ,

(video) Reclamă virală! Cum steaua Mercedes-Benz ar proveni de fapt din.. logoul BMW

În spaţiul online circulă o reclamă auto inedită care a devenit în scurt timp virală. Deşi companiile germane Mercedes-Benz şi BMW sunt prietene în unele domenii, per general acestea rămân rivale şi duc o luptă crâncenă an de an pentru a-şi menţine supremaţia pe piaţa germană, dar şi pe cea globală în segmentul de maşini premium/lux.

Mesajul reclamei neoficiale despre care vorbim este că “în spatele fiecărui brand autentic există unul mai autentic”. Autorul îndeamnă publicul să lase ca steaua să se învârtă pentru a vedea “realitatea” :)

Pe de altă parte, imaginile ar sugera că Mercedes-Benz stă pe loc, în timp ce BMW se află în continuă mişcare, deşi, trebuie să recunoaştem, că ambele companii au o experienţă de invidiat şi tehnologii care mai de care inovatoare.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Steaua Mercedes-Benz în mișcare arată altceva:)

Публикация от Alex Sirbu (@siralexsirbu)

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova. De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Vezi şi:

(video) Dieter Zetsche, deja fostul şef Daimler AG, a fost surprins conducând un BMW. Există o explicaţie

Nou record de vânzări! În premieră în istoria sa, BMW M GmbH a livrat în 2019 mai multe maşini decât Mercedes-AMG

Vânzările Audi, BMW şi Mercedes-Benz în 2019: Care au fost cele mai populare modele în rândul clienţilor

Iti place articolul?