in , , ,

(video) Regele SUV-urilor, Bentley Bentayga, a intrat în atelierul Mansory şi iată cum a ieşit

O altă premieră a atelierului de tuning Mansory la Salonul Auto de la Geneva este o versiune specială a SUV-ului luxos Bentley Bentayga numită Bleurion Edition. Să vă spunem sincer, aceasta este cea mai frumoasă maşină din categoria sa pe care am văzut-o acolo!

Nu există nici o îndoială despre asta: Mansory știe ce face atunci când este vorba despre rafinarea modelelor de lux! Și cu Bleurion Edition pe baza lui Bentayga, compania din Brand, Bavaria, încă o dată se recomandă ca adresă de top pentru accesorii sportive și interesante în ce priveşte exteriorul şi interiorul unui automobil.

Vezi neapărat: (video) Premieră: Test Drive Bentley Bentayga 6.0 W12

Numele este legat de aspectul mașinii, care a fost vopsită într-o culoare albastră cromată şi care se combină de minune cu unele elemente ale caroseriei din fibră de carbon forjată. Mansory ne-a dat asigurări că nicio maşină pe care o transformă nu este colantată!

Noul kit exterior aerodinamic include o bară de protecție frontală modificată cu prize de aer mărite și un splitter, bosaje proeminente pe aripi, praguri și inserţii de carbon pe uşi şi un spoiler spate.

Difuzorul și spoilerul de pe portbagaj, capota şi grila radiatorului, elementele de pe jante şi până şi railings-urile de pe acoperiş sunt din fibră de carbon forjat.

Jantele M8 măsoară 24 inci şi sunt în anvelope Continental 295/30R24. Alternativ se oferă jante forjate de model CV7Air care au acele inserţii din carbon şi măsoară 23 de inci.

Vezi şi: (video) Ai un Bentley Bentayga în garaj? Startech a anunţat preţul pentru care ţi-l modifică frumos

Alt proiect prezentat la Geneva: (video) Rolls-Royce Phantom Bushukan Edition – primul program de tuning de la Mansory pentru limuzină

În conformitate cu stilul tradiţional al Bentley, care subliniază confortul, luxul și sportivitatea în interior, Mansory nu rămâne în urmă şi oferă cele mai bune aplicaţii. Setul de pedale din aluminiu și un volan reproiectat oferă accente sportive.

Covoraşele brodate individual, precum și utilizarea generoasă a fibrei de carbon, dar şi a celei mai fine tapiţerii, oferă accente suplimentare în echipamentul complet realizat de un meseriaș. Și cum se așteaptă de la Mansory – totul în calitatea producătorului.

Sub capotă, acolo unde stă un motor W12 turbo de 6.0 litri care produce 608 CP şi 900 Nm, s-a intervenit cu un power kit care a mărit cifrele până la 750 CP şi 1.080 Nm de cuplu! Cât de mult s-a modificat timpul de acceleraţie nu se cunoaşte, însă viteza maximă pe care o poate atinge a crescut cu 10 km/h, până la 311 km/h.

Drept bonus se oferă şi un sistem sport de evacuare a gazelor de eşapament.

Vezi şi: Lumma Design transformă Bentley Bentayga dintr-un SUV de lux în unul sport

GALERIE FOTO: