in , ,

(video) Renault Scenic şi Grand Scenic sunt acum disponibile în versiunea de lux Initiale Paris

Renault a decis să extindă lista de modele care pot fi comandate în versiunea premium Initiale Paris. Printre acestea se numără acum noua generaţie Scenic, dar şi varianta sa cu ampatament alungit Grand Scenic.

Ambele maşini primesc nişte jante de 20 de inci cu un design frumos, o grilă a radiatorului cu elemente cromate şi o culoare violetă şi exclusivă pentru caroserie. Tot acolo vor fi prezente mai multe inscripţii care indică denumirea versiunii – Initiale Paris.

Şi în habitaclurile celor două maşini ambianţa a devenit mai premium. Pe lângă inscripţii cu denumirea versiunii, scaunele, volanul şi levierul cutiei de viteze sunt acoperite cu piele Nappa.

Renault Scenic Initiale Paris 5

Vezi şi: (foto/video) Renault dezvăluie detalii despre gama de motoare a noului Scenic şi Grand Scenic

Printre dotările care vor veni standard pe monovolume vor fi scaune reglate electric, încălzite şi cu funcţie de masaj, sistem audio Bose, un head-up display color, dar şi un asistent la parcare. Suplimentar, se poate comanda un acoperiş panoramic, sistem de monitorizare a poziţionării în bandă şi pentru Renault Grand Scenic două scaune suplimentare care vor completa un al treilea rând.

Renault Scenic Initiale Paris 2

Noile Renault Scenic şi Renault Grand Scenic Initiale Paris vor fi disponibile doar cu propulsoare turbo pe benzină (130 CP) şi pe motorină (130 şi 160 CP). Doar cu cel mai puternic agregat vine cuplată o transmisie robotizată cu două ambreiaje.

În Franţa preţurile de start pentru aceste două maşini încep de la 33.200 şi 33.800 de euro respectiv.