in , , ,

COOLCOOL LoveLove

(video) Reportaj special: AmigoCar Sharing – cât costă și cum poți accesa primul serviciu de car sharing din Chișinău

Din 1 august 2020 în Chișinău a fost lansat primul serviciu de car sharing. Tentative în trecut au mai fost, însă uite că Amigo Car Sharing este și primul care lucrează la fel ca multe alte servicii similare din Europa.

Pentru a-l accesa este nevoie doar de un telefon și o conexiune la internet! Bineînțeles întâi de toate va trebui să vă înregistrați în aplicația AmigoCar Sharing disponibilă pe iOS și Android. După ce ați fost aprobat va trebui să supliniți contul Dvs pentru a accesa unul din planurile tarifare. 

Așa este, AmigoCar Sharing preferă un depozit, iar în dependență de mărimea lui se va schimba și planul tarifar care poate ajunge la doar 1 leu per minut. Însă ca să accesați acest tarif este nevoie de un depozit de 11.000 lei! Bineînțeles se poate și fără depozit. Însă tariful va fi de 5 lei per minut. 

Și pentru că există o sumedenie de întrebări în legătură de faptul cum lucrează AmigoCar Sharing, cum sunt stabilite tarifele și cum este rezervată o mașină, la invitația companiei noi am venit cu un reportaj amplu în care am încercat să răspundem la toate aceste întrebări. 

Vizionare plăcută! Nu uitaţi să includeţi subtitrările în română, după nevoie!

P.