in

(video) Reuşeşti să le numeri? Cel puţin 70 de autovehicule în convoiul preşedintelui Donald Trump

Deplasarea convoiului sau escortei preşedintelui SUA Donald Trump prin oraşul german Hamburg i-a uimit şi în acelaşi timp i-a îngrozit pe localnici. O coloană de maşini cu cel puţin 70 de autovehicule, majoritatea având girofarurile şi semnalele sonore puse în funcţiune, au fost filmate de mai mulţi pietoni.

Şe ştie că unor şoferi din Chişinău nu le este mereu pe plac şi chiar critică decizia autorităţilor de a sista circulaţia pe mai multe străzi atunci când soseşte vreo delegaţie străină. Însă iată că peste hotare astfel de situaţii pot lua o amploare mult mai mare, dar mai ales când au loc summit-uri G20 sau G7.

Din imaginile video se poate observa că preşedintele american a beneficiat de o protecţie maximă, asta pentru că situaţia a devenit tensionată din cauza unor grupuri de protestatari. Iniţial au trecut prin faţa camerei mai multe microbuze Mercedes-Benz, după aceasta câteva sedanuri executive, iar abia după acestea limuzina prezidenţială şi cea de rezervă.

Cele două blindate au fost urmate de SUV-uri ale serviciilor speciale, ambulanţe, motociclete, maşini cu trupe speciale de intervenţie, maşini cu dispozitive de comunicare, etc. În total peste 70 de autovehicule!

Vezi neapărat: (video) Ştiai asta? Iată câţi bani se cheltuiesc şi cum este transportat preşedintele Americii

Video de pe alte străzi:

Iti place articolul?