in , , ,

(video) Rolls-Royce Phantom Bushukan Edition – primul program de tuning de la Mansory pentru limuzină

În China, fructele Bushukan reprezintă fericirea, mulțumirea și viața lungă. Ediția Bushukan pentru noul Rolls-Royce Phantom, pregătită de atelierul german de tuning Mansory, adoptă nu numai spiritul fructului, ci și culoarea galbenă într-o nuanţă pală aurie.

Debutul automobilului special a avut loc în cadrul Salonului Auto de la Geneva, alături de alte câteva proiecte interesante despre care urmează să vă relatăm.

Spre deosebire de subdiviziunea Bespoke a Rolls-Royce, tunerul german oferă întotdeauna un nou kit exterior aerodinamic pentru versiunile sale speciale.

Bushukan Edition dispune de o altă bară de protecţie frontală cu prize de aer suplimentare și un splitter, o grilă a radiatorului extinsă, praguri, spoiler pe portbagaj, o bară de protecție spate modificată, cu difuzor încorporat şi cu terminaţii trapezoidale ale sistemului de evacuare a gazelor de eşapament.

Vezi şi: (video) Mansory a început să folosească altfel fibra de carbon. Unul din rezultate e acest Dawn

Caroseria este vopsită pe partea superioară cu vopsea neagră scumpă, alcătuită din mai multe componente, iar partea inferioară în nuanţa Bushukan Yellow creată personal de Mansory. Roțile elegante sunt mai mari decât cele standard. Jantele forjate M8 măsoară 24 de inci, iar anvelopele au fiecare o lăţime de 25.4 cm pentru a îmbunătăți accelerarea, manevrabilitatea și frânarea.

Interiorul este o oază literală de lux în care este interzis de intrat cu o încălţăminte murdară. Cea mai frumoasă ornamentare cu piele și cusături sub forma unor diamante oferă o senzație de lux. Îmbinările de pe volan și consola centrală, împreună cu iluminatul ambiental și intrările speciale iluminate creează o senzație deosebit de exclusivistă.

Vezi şi: (foto) Rolls-Royce Dawn a primit un bodykit agresiv şi jante de 24 de inci de la Wald International

În stilul Mansory, maşinile care trec prin mâna acestor specialişti nu sunt lăsate fără un pachet de performanţă.

Sistemul bi-turbo V12 a fost recalibrat și optimizat, iar un nou eşapament sportiv a fost adăugat pentru o evacuare mai bună a aerului, dar şi pentru generarea unui sunet mai interesant. Acestea se combină pentru a oferi motorului o putere de vârf de 610 CP la 5.100 rpm și un cuplu de 950 Nm la doar 1.750 rpm.

Vezi şi: (video) Rolls-Royce-ul ideal pentru un japonez trebuie să aibă un motor turbo marca Toyota